Ma blochez in timpul actului sexual

11-05-2012
Allexis
Nu este medic/terapeut
Allexis
Salut, am o problema legata de viata mea sexuala. Sunt o domnisoara de 19 ani, am prieten pe care il iubesc mult si ma simt bine si confortabil alaturi de el. Dar un lucru ce ne deranjeaza pe ambii este lipsa placerii la mine in timp ce facem dragoste.
Eu am inceput viata sexuala cu citiva ani in urma, si am pierdut virginitatea nu din placere sau dorinta ci pe neasteptate si din prostie, am crezut ca asa trebuie. Nu imi placea de acel baiat si nici nu aveam incredere in el si chiar putin avem frica de el. Deci prima oara a fost oribil, chiar intro oarecare masura refuz sa imi amintesc detalii si cum a fost si involuntar refuz sa accept ca asa am pierdut virginitatea.
Deci prima oara am facuto din blocaj emotional si apoi cit am mai fost cu el nu am simtit nimic inafara de durere, mereu ma durea, nu aveam rabdare mai repede sa o scoata dar niciodata nu indrazneam sa ii zic direct despre asta. El defapt nu era un tiran, si se comporta frumos cu mine (acum asta inteleg) dar eu se pare ca nu eram pregatita sa primesc toate acestea. Ma vedeam rar cu dinsu, si mereu cind faceam sex eu simteam durere. Cam vreo 2 ani dupa perderea virginitatii pe mine ma durea si simteam disconfort. desi scimbasem partenerul. Si problema e ca mereu ma blochez.
Acum cu iubitul meu imi place, cu el am inceput sa progresez pentruca e priceput in asta, cu el am inceput sa ma umezesc, abia acum am inceput sa primesc placere de la cunilingus dar cind vine vb de pentrare eu ma bloghez si gata, nu simt nici o placere si nici nu ma pot concentra la ce se intimpla. Totul dispare, si gindu imi e ca el sa se simta bine si sa aiba orgasm.
Si nu fug dupa orgasm, mam resemnat la ideea ca a veni el odata si odata dar vreau sa ma pot si eu relaxa, sa dispara blocajul asta, sa vad si sa vreau.
Simt placere doar daca sunt singura si ma joc cu mine, atunci simt placere si vaginal si clitoridian (desi fara de orgasm) dar daca sunt cu partener, nu pot.
Ce cred ca ar fi bine sa mentionez este ca cam la 2 ani dupa pierderea virginitatii am avut o experienta mai dura, unde am fost fortata de catre un baiat. Acum cred ca am trecut peste, in timp ce fac dragoste cu prietenul meu nu imi mai apar in memorie segvente de atunci, imi aduc aminte de asta doar daca sunt ceva discutii legate de acest subiect sau vad vreo ceva la tv.
As vrea sa primesc niste sfaturi, cum sa ma eliberez de blocajul acesta, cum sa reusesc sa ma relaxez moral... Iubitul meu tot imi face, seri romantice cu luminari si sampanie, plimbari seara, etc. si sunt relaxata si vreau sex
dar cum vine momentul penetrarii nu simt nimic, si imi este inspaimintator gindul ca asa va fi toata viata, pentruca da, sexul nu este prima intro relatie de dragoste, dar fiti deacord ca are un rol foarte important...
1 comentarii
0
11-05-2012, ora 12:51
Psihoterapie Timisoara
Identitate neconfirmată
Psihoterapie Timisoara
Draga Allexis,

Ai trecut prin diverse experiente triste, care te-au marcat in mod cert. Consider ca ti-ar fi de folos sa apelezi la un psihoterapeut si sa urmezi cateva sedinte. Ar fi in masura sa te ajute sa treci cu adevarat peste cele intamplate in trecutul tau.

Iti doresc mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Actul sexual propriu-zis
  •