ma doare

25-09-2011
sweet90
Nu este medic/terapeut
sweet90
Buna seara! Am 19 de ani. Mi-am inceput viata sexuala in august anul trecut cu fostul meu prieten (21). M-a durut la primul contact sexual dar nu mi-a curs sange. Cand faceam sex vaginal am avut o singura data orgasm (dar am avut mereu orgasm cand mi s-a facut sex oral). Deseori simt o durere in burta dar si la exterior la intrare in vagin. Din aceasta cauza nu vreau sa fac sex si mi-e frica. Am fost la ginecolog si mi-a zis ca n-am nimic dar a zis ca am o mica rana pe col (m-am gandit atunci daca poate fi de la actul sexual, dar problema e ca prietenul meu mereu a fost bland). In octombrie desi ne protejam cu prezervativ am ramas insarcinata, mi-am facut testul de sange si a iesit ca sunt in trei saptamani. Eu in momentul acela ma certasem cu prietenul meu, nu mancam si eram trista. Dupa doua zile de la analize am facut avort menstrual. Mi-a curs mult sange si doctorul a zis ca e avort.

M-am impacat cu prietenul meu, dar de atunci nu prea mai puteam sa fac sex. Ma durea (simteam durerea mai puternica) si eram stresata ca o sa raman desi acum ne protejam cu prezervativ si luam si anticonceptionale. In plus, dupa fiecare contact imi venea sa plang... nu stiu de ce...

Sexul e important in viata oricarui om dar eu nu ma simt bine cand am relatii sexuale si mereu cand ma gandesc la asta imi vine sa plang. Ma gandesc cu oroare ca o sa imi fac alt iubit si va trebui sa fac sex si nu o sa pot. Ce se intampla? Ce sa fac?



As vrea sa imi spuneti ce credeti si daca se poate sa imi raspunda si un medic. Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
27-09-2011, ora 19:02
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic reprezinta varianta de prima alegere in cazul dv. Dar, pentru aceasta, ar fi preferabil sa intrerupeti anticonceptionalele, lucru care se poate face fara tulburari numai la sfarsitul unei folii. Nu neglijati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici