Ma doare maseaua plombata

30-03-2018
NicoleAlexandra
Nu este medic/terapeut
NicoleAlexandra
De vreo 2 saptamani ma tot doare o măsea...azi am fost la stomatolog si mi-a pus o plomba provizorie. Totul e ok si nu ma doare decat daca apas cu cealalta măsea peste plomba. Dar nu mai pot manca deoarece plomba este prea groasă si nu pot sa ating măsea pe măsea in partea stângă(partea fara probleme) si evident nu pot sa amestec cu plomba.. Ce fac? Nu pot sa mestec deloc. Dentistul nu m-a intrebat daca e ok...iar eu fiind anesteziata..nu simteam prea multe in gura, deci nu mi-am dat seama ca e prea groasă.
1 comentarii
0
30-03-2018, ora 15:29
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
V arecomand sa mergeti iar acum fiind fara anestezie veti reusi sa i explicati cum e bine pentru dumneavoastra in muscatura si asa medicul va reusi sa va restabileasca niste contacte stabile, fara sa va fuga muscatura sau sa maia veti dureri.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul