Ma doare maseaua plombata dupa un an de zile

12-03-2018
nashuy
Nu este medic/terapeut
nashuy
Acu 2 ani mi-am omorat nervul si mi-am plombat o masea pe partea stanga. Dupa 4 luni mi-a cazut plomba. M-am dus la alt medic si mi-a omorat din nou nervul si a pus o plomba noua. Dupa un an de zile acum 2 zile a inceput sa ma doara mai ales cand o ating si un pic. Problema e ca sunt plecat din tara si nu am acces la cabinet stomatologic. Ce as putea sa fac sa scap de durere care este foarte puternica?
2 comentarii
1
12-03-2018, ora 07:44
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Din descrierea dvs reiese ca aveti o infectie la radacina dintelui. Cel mai corect ar fi sa mergeti la medic, nu cred ca medicamentele va vor ajuta prea mult. Pana veti ajunge la un stomatolog puteti sa luati antibiotice si antiinflamatorii, o sa mai cedeze durerea.
0
14-03-2018, ora 14:43
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
la tot ce a zis colega mea as vrea sa mai adaug ca antibioticele ce le veti lua nu vor rezolva situatia si e obligatoriu sa mergeti la medic pentru a nu ajunge la alte complicatii. E foarte important sa mergeti cat mai repede pentru a putea fi tratat dintele corespunzator nevoii sale, nu il lasati netratat pentru ca va putea duce la pierderea lui.
Zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul