Ma doare operatia de Varicocel

06-04-2012
BeFree95
Nu este medic/terapeut
BeFree95
Salutare.. Acum aproximativ 4 luni m-am operat de varicocel... De cand m-am operat pana acum aproximativ o luna ma durea operatia si am fost la Domnul Urolog care m-a operat si a spus ca totul este in regula pentru ca inca sunt niste fire care se vindeca si este normal sa doara.. (nu pot contrazice un specialist). Acum 4 zile m-am gandit sa ma duc la o sala de fitness si sa mai pun ceva muschi pe mine dar de cand m-am dus la sala a inceput sa ma cam doara putin mai tare operatia.. simt ceva tare la palpare iar daca apas putin ma doare.. nu stiu ce sa fac.. cand am fost la control la medicul urolog acum o luna la fel era si a spus ca totul este bine.. acum ce sa fac daca ma doare mai tare?:| sa renunt la sala? Nu am intrebat nici medicul despre asa ceva pentru ca nu m-am gandit ca o sa ajung la sala.. Ce sfaturi aveti pentru mine?
3 comentarii
0
06-04-2012, ora 18:46
bogdidan
Nu este medic/terapeut
bogdidan
dureaza ceva pana te vindeci.
evita efortul fizic.
0
06-04-2012, ora 22:46
BeFree95
Nu este medic/terapeut
BeFree95
Deja au trecut 4 luni si din ce am vazut scris pe internet ar fi trebuit sa nu mai am probleme si sa pot incepe antrenamentul.. Port lenjerie intima cat mai stransa pentru ca scrotul de la testiculul stang este mult mai mare si se lasa mult mai jos din cauza acelor vase de sange care le-a scos dl doctor la operatie.. As vrea totusi sa continui antrenamentele... alte sfaturi?
0
08-04-2012, ora 07:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu te sfatuiesc sa nu mai faci deloc efort fizic la sala si sa ceri si o a doua opinie, un al doilea control la un chirurg [ nu urolog ].intrereseaza-te, sa-ti recomande rudele, prietenii, un chirurg bun si mergi cu incredere sa te vada.nu stiu de ce " scrotul de la testicolul stg. este mult mai mare si se lasa mult mai jos.". Nu amana, trebuie sa fii sigur ca totul e bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: