Ma gandesc tot timpul la ceva

07-04-2013
rares89
Nu este medic/terapeut
rares89
Buna ziua. Am o problema dupa parerea mea ciudata, tot timpul ma gandesc la ceva, imi imaginez diferite fucruri, nu pot sa am capul limpede sa stau macar un minut fara sa nu ma gandesc la nimic pur si simplu sa ma relaxez.
Rar se intampla sa nu am aceasta problema atunci cand fac un efort, iar daca se intampla de multe ori i-mi bate inima foarte tare si repede cca 2 minute dupa care bate putin normal ca viteza dar tot asa tare si am o senzatie de parca m-ar strange cineva de gat, am facut un EKG si a esit foarte bine.
Tin sa mentionez ca am 23 de ani si nu am nici un fel de viciu.
4 comentarii
0
07-04-2013, ora 13:10
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Eu cred ca e imposibil sa nu te gandesti la nimic nici macar 10 secunde. E normal sa gandesti tot timpul, sa iti imaginezi lucruri, situatii atunci cand mergi, conduci, asculti muzicaa, mananci, incerci sa adormi etc.
Anormal e sa nu te gandesti la ceva. Esti mai mult decat normal.
0
07-04-2013, ora 20:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ rares89

Poate fi vorba de o boala care se numeste anxietate.
Ia trimitere de la medicul de familie catre psihiatru si du-te sa stai un pic cu el de vorba sa vada despre ce e vorba.
Citeste despre anxietatea ca boala pe net.
0
19-04-2013, ora 07:01
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna, supravieţuirea devine imposibilă fără gândire, dar îngândurarea produce suferinţa. trăieşti un nivel crescut de distres. Ceea ce descrii tu poartă numele de anxietate (nu este neapărat o boală), iar când nu ai altceva mai bun de făcut, mintea bate câmpii. Este bine că ai conştientizat preocuparea excesivă, acum rămâne să verifici dacă merită cu adevărat să te preocupi atât de mult, sau dacă prin preocupări repetate ajungi la o soluţie.

Numai bine!
0
11-09-2013, ora 23:00
Meow
Nu este medic/terapeut
Meow
Welcome to the club ( prima parte ). Si la mine e la fel, my mind never stops.Si nu sunt ganduri logice de cele mai multe ori. Imi vin ganduri despre un lucru, apoi trec la altul si la altul. Meditatia este buna pentru limpezirea mintii. Poti incerca. Mie nu mi-a iesit. Poate tie da.
Meditatia si intr-un mod ciudat, portiile mai mici de mancare. Nu stiu vreo explicatie logica. Dar avand in vedere ca organismul nostru este un sistem in care partile sunt interdependente, well- digestia are o legatura stransa cu mintea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: gandirea

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: