ma ingras din orice!

09-05-2007
kthrina
Nu este medic/terapeut
kthrina
buna ! am 18 ani si vreau sa spun ca pana acum cateva luni bune sau chiar un an puteam sa slabesc fff repede in 2 sapt slabeam 4-5 kg dar de ceva vreme dupa sarbatori m-am ingrasat si am incercat sa tin iar regim dar faza e ca ma ingras si din apa! Nu stiu ce sa mai fac! am ajuns la 65 de kg si ma simt oribil! sport nu prea fac dar nici inainte nu faceam!dar nu stiu ce sa mai fac! si un fruct daca-l mananc ma simt asa de greu si ma simt obosita!Va rog daca poate sa-mi spune-ti ce as putea sa fac! si ca sa tinem legatura ma contactati pe messenger la id-ul kythy_2006!
2 comentarii
0
10-05-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
Problema ta este serioasa mai ales daca te si preocupa atit de mult ! Sunt consultant de nutritie si medic si te pot ajuta daca doresti si cu sfaturi si cu un program de slabit personalizat (usor si distractiv, fara foame, care va fi util si in lupta ta cu starea de oboseala ) si de asemeni vei obtine multe sfaturi cu privire la alimentatia corecta si sanatoasa pentru a nu mai avea probleme pe viitor.dr diana -*


(*modificat de administrator)
0
14-05-2007, ora 00:00
kthrina
Nu este medic/terapeut
kthrina
Eu sunt din Slatina si imi este mai usor sa vb pe messenger!Daca puteti sa vb pe mess va rog sa imi dati un id de mess! Dr Diana poate sunteti din Slatina ca asa e mai simplu ca as putea veni la cabinet! Sau puteti sa-mi spuneti cand as putea sa sun sa nu deranjez! dar daca nu sunteti din Slatina solutiile sunt : mess-ul sau telefonul! Multumesc! ma cheama Alexandra!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: