Ma insala?

15-03-2016
Sharon
Nu este medic/terapeut
Sharon
Buna eu sunt noua am 19 ani iar prietenul meu 23 problema este ca de la un timp nu mai este ca la inceput adica nu imi mai ofera suficienta atentie, nu ma asculta cand vorbesc spune mereu ca n-am dreptate in cea ce spu, lucruri marunte gen : un trandafir o ciocolata sau un buna dimineata un good night nici nu se pune problema.
Si cea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca simt ca imi ascunde ceva iar eu nu pot sa-mi dau seama exact ce!! Ma gandesc ca e vorba de fosta cu ea a fost 5 ani si imi este teama sa nu fie si acuma. Locuim inpreuna dae el mai tot timpul e plecat si eu ma intreb oare unde se duce? Ce face? Cu cine e? Cand pleaca imi zice ca se duce la sala dar sala nu dureaza 4 ore nu? Si in ultimul rand azi un prieten mi-a aratat o poza cu masina lui parcata in fata casei fostei, apoi mi-a zis ca o arde cu ea.
Nu mai stiu ce sa cred el spune ca ma iubeste ca vrea o familie cu mine dar simt ca nu-i asa, nu mai am încredere in el, nu mai stiu ce simt.
Nu mai vreau nimic vrau sa fiu undeva singura departe de toti sa plang pana lesin! Vrau sa plec de langa el dar nu pot deoarece il iubesc iar el probabil isi bate joc o atde cu fosta.
Uneori ma gandesc ca mai bine as muri orcum nimeni nu mi-ar duce lipsa. Nu mai pot simt ca mor pe dinauntru simt ca nu mai simt nimic inafara de tristete. Un sfat va ro g din tot sufletul
4 comentarii
0
15-03-2016, ora 08:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Asta e dependenta, nu e iubire.
Fa-i o vizita la sala intempestiv in una din zile.
Pune o lista pe hartie pe o coloana defecte, pe o coloana calitati.
0
15-03-2016, ora 11:09
Psiholog Camelia Stavarache
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Camelia Stavarache
Daca prietenul te inseala sau doar are nevoie de o distantare ori relatia voastra a ajuns la un alt nivel ( de la "miere" la " mediocra")ramane sa descoperi singura. In acelasi timp, fa-ti o psihoterapie pentru a invata sa re iubesti. In loc sa te gandesti la moarte cauta o solutie ( clarifica situatia cu el). Nimeni nu e de neinlocuit. Mult succes! Psiholog principal, psihoterapeut Psihosucces, Camelia Stavarache
0
02-11-2017, ora 19:45
Suflet pierdut
Nu este medic/terapeut
Suflet pierdut
Ești tânără, nu trebuie să te gândești la moarte pentru un băiat, ai timp destul in față sa faci alte alegeri.
0
15-11-2017, ora 01:19
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Daca nu te mai iubeste, lasa-l la fosta si gaseste altul, nu are sens sa stai cu cineva care nu te mai vrea, ca semnalul asta este clar.
Nu merita sa mori ptr un tampit, s-a saturat de tine si s-a reintors unde ii este lui mai bine, ca daca de acuma e asa, iti dai seama mai in colo cum va fi, va fi mai nasol.
Deci fruntea sus si mergi inainte.
Suferi putin si aia este, dar te debarasezi de el ca nu te merita si mai rau iti face.
Nu stiu daca e cazul sa te duci la psiholog sa dai sute de lei sa inveti ceva ce automat vine, ca daca dai de cineva care te respecta, stie sa se poarte si in primul rand te atrage f tare fizic, automat il vei iubi tare pe acela, deci vei reiubi.
Ai parinti, ai prieteni, discuta cu ei, te sustin si aia este, nu tine in tine, este corect ca vei suferi, dar va trece.
Daca nu faci asa, va fi mai rau.

Si asa cum zice Clara, e mai mult o dependenta asta, ca un fel de obisnuinta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •