M-a înșelat și sunt confuza

13-09-2018
Ginaa11
Nu este medic/terapeut
Ginaa11
Buna seara, as vrea câteva sfaturi de la voi va rog sa ma ajutați nu știu ce sa fac și de aceea am apelat la sfaturile voastre.
Am o relație cu un băiat de 2 ani și 2 luni eu sunt in România el e in străinătate noi vorbim foarte mult pe rețele de sicializare deci avem o relație la distanță, relația noastră a decurs cât de cât ok timp de un an, zic “cât de cât ok”pentruca mai vorbea cu câteva fete pe rețele de socialize dar nu am băgat in seama penteuca abia ce insepuse relația. vreau sa zic ca noi 1 an nu ne-am văzut din cauza distantei am așteptat și am vorbit pana ne-am văzut...ne-am văzut toate bune și frumoase după ce sa întors înapoi in străinătate am aflat ca in timp ce ne vedeam noi se vedea și cu alta și ca ia și cerut sa se culce cu ea, eu bine-nțeles mi-am pierdut încrederea mai ales ca am apucat sa ne culcam am fost distrusă, ia cerut sa se culce și cu ea mi-am pierdut orice încredere in el... dar penteuca îl iubesc am trecut peste a trecut și anul acela a venit iar in România vara asta și iar a făcut ca data trecută. acum nu ma mai înțeleg cu el zice ca din cauza mea face chestiile astea zice ca sunt rea cu el ca sunt suparacioasa și orgolioasa nu suporta să-l fac vinovat i-am cerut pauza sa ma lase sa ma gândesc la toate iar el a zis ca nu pentruca ii e frica ca nu îl voi mai găsi nu înțeleg va rog ajutați-mă am foarte mare nevoie de sfaturile voastre :(((
7 comentarii
1
13-09-2018, ora 06:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lupul isi schimba parul dar naravul ba. Cautati-va un om de nadejde. Un tata pentru viitoarea dv. familie. Relatiile la distanta care incep cu stangul nu sunt bune.
1
13-09-2018, ora 12:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Relațiile la distanță nu funcționează.Stați de vorbă și hotărâți ce faceți mai departe. Dacă doriți să rămâneți împreună, ori te duci tu la el, ori se întoarce el în România. Faptul că vorbiți prin internet nu se poate numi relație și nu poți avea pretenție să nu te înșele, dacă voi vă vedeți la câte un an.
0
14-09-2018, ora 03:51
Ginaa11
Nu este medic/terapeut
Ginaa11
Va mulțumesc mult pentru sfaturi, dar e ceva ce nu ma lasă sa renunț la relația asta și nu știu ce dar am ajuns sa plâng pentru el și să-l iubesc mai tare ca tot ce este in lumea asta și nu știu de ce as vrea sa mi se oprească orice sentiment pentru el la cât de tare ma făcut sa sufăr dar nu pot, nu am ce spune in privința ca nu ma caută, de fiecare data când a făcut prostia asta la mine sa întors dar nu cu capul aplecat și cu scuze, a venit aruncând vina pe mine și amrandu-ma mai tare iar cel mai tare doare, ca o face doar in România doar când vine aici își găsește câte una poate ca eu nu-i plac si sta cu mine doar sași satisfacă plăcerile :(
0
14-09-2018, ora 08:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ai o discuție serioasă cu el și stabiliți niște reguli după care relația va trebui să funcționeze. Dacă nu ești categorică și simte că indiferent ce face te întorci la el, nu o să respecte nici-o regulă, dar nici pe tine. Și-atunci e mai bine să-ți vezi de viața ta, pentru că una e să suferi acum când ești singură și una e să mai ai și-un copil și să-i tulburi și lui copilăria.
0
14-09-2018, ora 09:11
Ginaa11
Nu este medic/terapeut
Ginaa11
Am avut mii de discuții pe subiectul asta, tot ce poate sa facă este sa ma minta sa ma ducă de nas, sunt disperata nu mai am cuvinte in privința lui in privința a ce-mi face el zice ca tot ce face o facă ca sunt eu rea și suparacioasa și orgolioasa el vrea ca sa ma schimb etc dar nu știu de unde sa încep dar eu cred ca el ar trebui sa facă schimbări ținând cont de faptul ca mi-a greșit de atâtea ori iar ceea ce ma deranjat la el este ca de fiecare data când are liber de la munca mna știm ca suntem la mile distanță nu-și face deloc timp de mine vine cu scuze ca ii ocupat cu părinți săi și cu treburile de acolo numi zice nimic ce face dacă îl sun eu e bine dacă nu...nu, poate ca da ma suna o data de doua ori pe zi dar doar face mișto și rade :( va mulțumesc pentru sfaturi va pup
0
16-09-2018, ora 10:23
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă n-o scoți la capăt cu el mergi singură la un psiholog care să te ajute să te poți elibera de această relație disfuncțională și să-ți poți construi o relație cu cineva care într-adevăr te merită.
0
16-09-2018, ora 13:49
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
De fapt aveti o relatie...virtuala din toate punctele de vedere. Adica este doar in mintea dumneavoastra. V-ati facut o poveste in cap de care v-ati indragostit foarte tare. Iar aceasta poveste nu are legatura cu realitatea, care arata ca lucrurile sunt foarte diferite.
Aceasta este definitia relatiilor ”la distanta” (virtuale). Ele tind sa fie ceea ce oamenii isi doresc sa fie, nu ceea ce sunt de fapt!

Acesta este paradoxul mintii umane; sa sufere pentru ceea ce nici nu a avut de fapt.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •