ma puteti ajuta?

28-05-2009
steffanie
Nu este medic/terapeut
steffanie
inca nu am mers la un ginecolog, am o problema si am hotarat sa intreb aici pe forum.

pe buzele si interiorul vaginului se depune un fel de spuma care se transforma ca si branza, iar in timpul actului sexual se face ca si o spuma, iar partenerului meu ii este neplacut, zice ca e cleios si cateodata din cauza asta se opreste si ii scade erectia. ce poate fii si din ce cauze ?
7 comentarii
0
28-05-2009, ora 21:49
champion
Nu este medic/terapeut
champion
E foarte probabil ca ceea ce aveti sa fie o boala infectioasa de vulva si vagin, denumita Candida.
Va recomand sa mergeti la specialist, sau daca nu macar la medicul de familie, ca sa va examineze, sa va faca un exudat vaginal si sa va reteteze tratamentul, care trebuie urmat atat de d-voastra cat si de partener.
0
28-05-2009, ora 23:32
steffanie
Nu este medic/terapeut
steffanie
intrebare: Candida mai are si o alta denumire? Multumesc
0
29-05-2009, ora 12:11
champion
Nu este medic/terapeut
champion
Nu are o alta denumire; important e sa va faca exudatul ca sa confirme ca e Candida ( ar putea fi, insa mai putin probabil, un alt tip de vulvo-vaginita produsa de Tricomonas).
Amandoua au tratament, relativ usor de urmat.
0
28-04-2010, ora 07:21
steffanie
Nu este medic/terapeut
steffanie
Buna,

Intrebare:

De o o saptamana la ochiul stang mi-a aparut ca o pielita alba pe albul ochiului ( nu am nici un fel de simptom doar ca simt ca ceva e in ochi ) si ochiul in jur ar arata ca si conjuctivita. Ca si idee mi-ar place sa stiu ce ar putea fi.
In prima faza de la ER mi-a dat Tobramycin 0.3% insa nu vad nici o schimbare. Astept raspuns.

Multumesc
0
28-04-2010, ora 18:35
champion
Nu este medic/terapeut
champion
Buna Steffanie!

E destul de greu de facut un diagnostic fara a vedea cum arata leziunea pe care o descrieti, desi cred ca banuiesc despre ce ar putea fi vorba. Ar fi excelenta o poza, dar in lipsa ei am sa va indic ceea ce cred ca ar putea fii, si eventual sa incercati sa cautati d-voastra pe internet o poza ca sa comparati cu ceea ce v-a aparut.
Probabil este vorba de Pterigion, o leziune asa cum ziceti d-voastra de forma unei pielite care apare pe partea nazala a conjunctivei, nedureroasa, si care poate sa ajunga pana la zona pupilei. In cazul in care ajunge pana la pupila, poate afecta vederea.
In general se relationeaza cu iritanti cronici, cum ar fi de exemplu expunerea la soare si este bilateral (cu timpul poate aparea si in ochiul celalalt).
Tratamentul definitiv este chirurgic, si desi e de recenta aparitie, ar fi indicat sa luati in considerare aceasta posibilitate. Orice alt tip de tratament e mai mult simptomatic decat curativ.
0
16-05-2010, ora 02:33
steffanie
Nu este medic/terapeut
steffanie
Multumesc pt raspunsuri acelasi lucru ia spus, intr-adevar ia dat un calmant (picaturi ) acum daca nu-l deranjeaza putem supravietui vederea e foarte buna.
0
16-05-2010, ora 02:47
steffanie
Nu este medic/terapeut
steffanie
Buna,

Am 32 de ani si 1.50 inaltime am avut 45 kg inainte de a ramane gravida in timpul sarcini m-am ingrasat 18 kg fara greutatea copilului ;D cu greutatea copilului am avut 73 si kg
Am dorit sa mananc sanatos pt sanatatea copilului.Acum am problema greutatii. Cand ma uit la perechile de pantalonii nu imi vine sa cred ce slabuta am fost.
Acum am 63 kg ceea ce eu consider enorm. Am nascut prin cezariana am luat si Epidual.Am aproape 3 luni dupa nastere. Am inceput sa inot putin o ora pe zi...

INTREBARE:

1. Cum pot sa pierd in greutate dupa o nastere cu cezariana.
2. De ce ma dor genunchi si piciorul diminiata cand ma ridic din pat, calc destul de greu. Sa fie de la Epidural?

Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •