mai are efect capsula de slăbit 2016?

08-02-2016
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
As vrea sa slăbesc 15 kg, am auzit cam tarziu despre aceasta capsula de slăbit, m-am documentat pe diverse site uri si am tras concluzia ca nu mai au aceleasi efect ca in anii trecuţi. Dupa scandalul cum ca ar contine un drog, cei care au luat, au spus ca nu mai are aceelas efect. A mai încercat cineva? Mai are efect? Unde le pot gasi pe cele care mai au efect daca mai au? Mulţumesc!
3 comentarii
0
09-02-2016, ora 20:07
Terapeut Carmen Meresz
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, TIMISOARA
Terapeut Carmen Meresz
Buna seara,
Daca doriti sa slabiti sanatos 15 kg si sa nu mai reveniti la greutatea initiala, aveti nevoie de un program de detoxifiere pentru a ajuta organele interne sa functiuneze la parametri optimi, un program de alcalinizare si o dieta personalizata care sa va ofera un stil de viata sanatos.
Tableta de slabit nu va poate ajuta nici sa slabiti sanatos si cu atat mai putin sa va reglati metabolismul.
Faptul ca ati aflat tarziu de aceasta tableta nu ati pierdut nimic. :)
Sanatate si alegeri bune!
0
26-02-2016, ora 15:09
andrrra_
Nu este medic/terapeut
andrrra_
Nu incerca, au fost si morti de la aceasta pastila. Sunt atatea opinii negative pe internet cu privire la ea, eu am incercat, nu am slabit deloc, nu am avut nicio reactie adversa, inca cand am incetat, ma durea capul, aveam stari de voma, imi batea inima foarte tare. Face numai rau. Poti slabi doar natural si sa te mentii. Du-te la un nutrionist. Pana la urma nu exista o pastila magica de slabit, daca ar fi fost asa, ar mai fi fost oameni grasi? Sunt doar vrajeli pentru a face bani, slabeste sanatos
0
04-03-2016, ora 15:38
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Bună ziua!

Pierderea în greutate ar trebui să se realizeze prin activitate fizică şi o alimentaţie echilibrată (restricţie calorică moderată, care să aducă în organism aportul de nutrienţi necesar pentru a funcţiona corespunzător). Acelaşi lucru este valabil şi pentru menţinerea greutăţii după procesul de slăbire.

Pastilele pentru slăbit scurtcicuitează căile de digestie şi absorbţie a nutrienţilor (grăbeşte tranzitul intestinal, au efect diuretic, prin urmare pierderea în greutate se realizează pe seama pierderilor de apă şi electroliţi din organism).

Pe lângă efectele negative asupra sănătăţii organismului (deshidratare, malnutriţie), exită riscul efectului de yo-yo: dacă a-ţi reuşit să vă reduceţi greutatea cu cele 15 kg, exact cum v-aţi dorit, după o perioadă de timp (de regulă, scurtă) veţi reveni la greutatea iniţială (+15 kg) sau chiar veţi acumula mult mai mult decât aţi pierdut (15+ kg).

Indiferent de beneficiile promise de pastilele de slăbit, trebuie să luaţi în calcul riscurile ascunse ale acestei metode nesănătoase de pierdere în greutate!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dozele orale crescute de semaglutidă, eficiente în scăderea glicemiei și slăbire
  • Analiza bazată pe IA identifică două extracte de plante cu potențial de utilizare ca pastile de slăbire
  •