mai are rost relatia noastra?

03-05-2009
AaNi
Nu este medic/terapeut
AaNi
buna, vreau si eu o parere.
acu vreo 3 ani am avut un prieten, la care am tinut si tin ff mult, ne'am despartit din cauza geloziei mele, ii strigam tot felul de kestii si adevarate si neadevarate, nu-l lasam sa iasa cu prietenii, eram ff geloasa si din cauza asta el a preferat sa punem punct acestei relatii..crezand k e mai bine asa, sa ramanem amici...ceea ce eu nu am acceptat...l'am sunat, l'am cautat si el tot imi zicea sa'l las in pace, sa nu'l mai stresez.am stat vreao 6 luni despartiti, in timpul asta eu l'am tot sunat sa ne impacam, si el nu vroia.la un moment dat mi'am zis "gata, nu mai are rost, nu ma mai vrea, nu mai insist".atat a fost, eu nu l'am mai cautat, rareori ii trimiteam mesaj si il intrebam ce mai face...tin sa mentionez k el a fost primul cu care am facut'o.

la un chef am cunoscut un baiat, si peste catva timp am devenit prietena lui.el imi zicea k ma iubeste, k s'a indragostit de mine din prima clipa in care m-a vazut, eu nu l'am prea crezut...dar cu timpul mi'a dovedit k tine si k ma iubeste pe mine.in tot timpul cat am fost cu acest baiat ex-ul meu prieten tot ma suna,.si atunci am fost eu aia care a zis sa nu ma mai caute...(apoi si'a gasit si el o prietena...deci amandoi aveam o alta relatie...).o mare greseala am facut eu cu al 2 lea prieten.am facut'o si cu el, crezand k voi ramane cu el, am facut multe impreuna, mi'a daruit zile de neuitat, m'a facut sa rad...kiar credeam k ma iubeste..de aceea am facut'o cu el...imi pare rau acu, dar e prea tarziu.cu trecerea timpului a devenit tot mai gelos, nu ma lasa sa vorbesc cu colegii, sa port fusta, k se uita baietii dupa mine.si mai multe...era exact cum eram, eu cu ex'ul.am incercat sa'l iubesc..ma minteam singura pe mine k am ajuns sa'l iubesc dar eu nu am putut sa'l uit pe primul...vorba aia "prima dragoste niciodata nu se uita"..e adevarata

m'am despartit si de al 2 lea prieten, am vrut eu, ptr k nu mai rezistam scenelor pe care le facea.
primul meu prieten cand a auzit k m'am despartit de el.m'a cautat...si'a parasit iubeita si ne'am impacat spunandu'mi k ma iubeste.dar knd a auzit k eu m'am culcat si cu al2 lea...s'a enervat.
si acu de fiecare data knd ne certam imi striga asta...iar eu tac.ptr k are dreptate k am fost o proasta..

acu cateva zile a dat in mine...l'am iertat.am zis k il iubesc si ma iubeste.a 2 a zi la fel s'a intamplat..poate mai rau.relatia noastra nu mai merge.eu il iubesc si el imi jura k ma iubeste dar il macina gandul k eu am facut'o cu ala.nu ma mai respecta...imi vb urat

ceea e de facut?.relatia noastra mai merita sau nu?

vreau un rasp va rog
6 comentarii
0
03-05-2009, ora 21:10
AaNi
Nu este medic/terapeut
AaNi
l'am iertat doar ptr k si eu am gresit si anume k m'am culcat cu ala.de aceea am tacut...dar nu mai pot, , , ,
el in loc sa'mi vb frumos imi vb urat...nu mai rezist...va rog ajutati'ma :(((
0
04-05-2009, ora 01:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Parerea mea este sa il ocoliti acuma, cat timp asta e mai usor de realizat. Mai intai, nu este permis nimanui sa isi loveasca iubita, si in general o femeie. Daca ne socotim deasupra animalelor, trebuie sa dovedim ca suntem. Mai apoi, reprosul lui e absurd. Atata timp cat nu erati impreuna, nu-i datorati fidelitate. Datoram fidelitate sotilor si celor carora le-am promis-o.
0
04-05-2009, ora 02:13
SKIPERDEE
Nu este medic/terapeut
SKIPERDEE
eu zic sa-ti vezi de viatza ta in continuare. nu se merita ! asa va fii mereu. se va schimba 3 zile , apoi iar isi va reamintii. mai bine suferi acum putin, decat sa suferi o perioada langa el.
0
04-05-2009, ora 09:45
backa
Nu este medic/terapeut
backa
din alta pagina am inteles ca ai devenit o femeie cu "caracter" asa ca "tot inainte"lasa trecutul la locul lui, priveste in viitor, mai mult respect fata de tine si atunci sti ce ai de facut, iar cei care nu se aliniaza la nivelul standardelor tale este mai bine sa i lasi acolo unde sunt.
0
04-05-2009, ora 19:49
AaNi
Nu este medic/terapeut
AaNi
multumesc ptr sfat M.D.eu il iubesc ff mult...as fi in stare sa'l iert.kiar daca m'a ranit...:((.stiu k nu merita.incerca sa ma distantez de el.k nu are rost...mai bine sufar acu un pic decat mai tarziu mai mult.
0
04-05-2009, ora 19:50
AaNi
Nu este medic/terapeut
AaNi
va multumesc...tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul