mai sunt virgina?

06-04-2012
andadreea
Nu este medic/terapeut
andadreea
prietenul meu m-a atins cu degetele in zona vaginului, nu am avut dureri dar cand am mers la baie am observat o scurgere maronie in prima si a doua zi.e posibil sa ma fi dezvirginat?
7 comentarii
0
06-04-2012, ora 19:24
bogdidan
Nu este medic/terapeut
bogdidan
daca nu s.a efectuat o penetrare cat de mica, nu are cum sa te dezvirgineze.
0
06-04-2012, ora 19:48
andadreea
Nu este medic/terapeut
andadreea
nu stiu exact daca a introdus degetul k nu am simtit durere nici dupa, dar ma ingrijoreaza acea scurgere, ca si cum ar fi fost sange
0
06-04-2012, ora 20:03
bogdidan
Nu este medic/terapeut
bogdidan
in cazul asta, fa un control!
0
06-04-2012, ora 23:43
floryf
Nu este medic/terapeut
floryf
Bună! Vă rog frumos dacă puteţi să îmi spuneţi şi mie ce pot face. Am făcuto cu prietenul meu, cu care sunt de 2 ani şi 2 luni împreună, o singură dată atât şi în rest nu am mai avut alte contacte sexuale cu nimeni..acum regret ceea ce am făcut.. şi simt pt el în loc de iubire..ură fără sa îmi doresc asta.. nu mai simt nevoia să fac nimic cu nimeni niciodată pur şi simplu urăsc chestia asta. Problema mai mare este că părintii mei ii cred în stare să mă ducă la ginecolog.. şi dacă mă duce sunt moartă că nu mă mai primesc acasă...regret ce am făcut dar cum pot îndrepta greşeala..? şi încă ceva îs putin nelămurită.. nu mi-a curs sânge deloc (nu folosesc ob-uri) dar am avut dureri foarte mari..mai este oare vreo şansă sa fiu virgină..sau măcar să fiu strâmtă şi doctorul să nu le zică la părinti ca nu mai îs?Vă rog mult am nevoie de răspuns!!!
0
07-04-2012, ora 10:46
bogdidan
Nu este medic/terapeut
bogdidan
floryf- nu mai esti virgina.
0
07-04-2012, ora 17:24
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
floryf
daca ai 18 ani consultul e confidential iar medicul nu e obligat sa le spuna rezultatul parintilor tai. Virgina sunt slabe sanse sa mai fii, doar sa fie himenul foarte elastic, dar de ce il urasti pe prietenul tau? pentru ca te-a durut cand te-a dezvirginat? Asa e prima oara, te va mai durea un pic si a doua oara mai ales ca ai facut o pauza dar apoi va fi bine. Nu te mai speria, cat despre parintii tai ce sa spun, sunt si eu parinte de baieti, dar daca aveam o fata in nici un caz nu o alungam de acasa ca s-a culcat cu un baiat. Daca mama ta ar fi vrut sa nu se intample acest lucru trebuia sa comunice cu tine ca si cu o prietena pentru a preveni acest lucru cat putea. Acum ca s-a intamplat nu e un capat de tara, ai grija si protejeaza-te si parerea mea e ca daca parintii tai se supara sa fie intai suparati pe ei insisi ca nu au comunicat cu copilul lor. Cu amenintarea si violenta nu se face treaba buna. Dar nu te speria ca te-a durut prima oara, pt ca nu e asa mereu. Sanatate si mai revin-o cu vesti.
0
09-04-2012, ora 13:51
floryf
Nu este medic/terapeut
floryf
Multumesc ca mi-ati raspuns.Parintii mei asa sunt ei.. niciodata nu au vorbit cu mine.. si mereu m-au amenintat.. si imi pare rau ca s-a intamplat dar nu mai pot face nimic acum.. Iar despre prietenul meu nu stiu de ce simt ca il urasc...Intradevar m-a durut foarte forte tare.. poate de asta.. Oricum nu cred ca o sa se mai intample prea curand un nou contact..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: