mama are diabet si multe alte complicatii la rinichi

03-12-2014
cristinagj
Nu este medic/terapeut
cristinagj
buna ziua tuturor; mama mea suferinda de diabet (74 ani) si cu multe alte complicatii in special laa rinichi, dar fara complicatii grave la inima, a facut un timp destul de indelungat perfuzii cu Cerebrolizin si s-a simtit bine; acum 2 ani insa a facut de 2 ori la rand o criza cardiaca foarte puternica ( s-a inegrit toata si facea spasme puternice) in urma perfuziei cam la jumatate de ora dupa. am dus-o in urgenta la spital de ambele daati, dar nu am obtinut niciun diagnostic coerent nici in ceea ce priveste folosirea medicamentului nici cardiologic. bineinteles ca am oprit acest tratament, care a fost recomandat de un medic neurolog. as dori sa stiu : putem inlocui Cerebrolozin-ul cu altceva? mama are simptome de degenerare de varsta (uita, incurca ideiile sa).
3 comentarii
0
04-12-2014, ora 19:37
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Cerebrolysin-ul este un medicament care hraneste creierul, face parte din grupa asa-numitelor neurotrofice. Sunt multiple alte variante care se pot da: Actovegin, Tanakan, Cavinton, Piracetam, Pramistar, Sermion. Toate pe cale orala - adica pe gura.
0
04-12-2014, ora 20:06
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Doar Actoveginul e asemanator cu Cerebrolisyn-ul, primul e proteina hidrolizata din sange de vitel iar al doilea este proteina din creier de porc ! Restul medicamentelor sunt complementare acestora doua !

Deci raspunsul este pastile Actovegin ! Sau injectii cu Cerebrolisyn facute f lent daca actoveginul nu e la fel de eficace !

Sanatate !
0
05-12-2014, ora 07:22
cristinagj
Nu este medic/terapeut
cristinagj
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.