Mama sufera de depresie de 4 ani

04-03-2011
ramonald40
Nu este medic/terapeut
ramonald40
Buna ziua, am lasat mai multe mesaje pe acest site, dar nimeni nu-mi raspunde.
Am scris 2 mail-uri lui Nick, farà nici un raspuns!!! Ma adresez unui bun medic Psihiatru daca Exista!! Mama mea sufera de depresie de 4 ani, a fost la multi medici cu variate tratamente: bromazepam, nitrazepam, depakhin, etc,

Farà nici un rezultat favorabil. Ma poate ajuta cineva in aceasta privinta?

Multumesc.
6 comentarii
0
04-03-2011, ora 23:22
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Tot numai un psihiatru o poate ajuta, sa-i faca reevaluare, sa-i pastreze sau schimbe medicatia. Deci, poate consulta alt psihiatru. De la distanta nimeni nu poate, nu are voie sa-ti dea alte sugestii despre medicamente sau despre ce sa faca concret. Nu se dau consultatii psiho de la distanta, trebuie sa fie pacientul fata in fata cu medicul. Sanatate!
0
04-03-2011, ora 23:49
maranciuc daniel
Nu este medic/terapeut
maranciuc daniel
buna.ma numesc daniel si am 16 ani. am o problema si asi vrea niste informati. mam nascut fara pabilionu urechi din partea stanga si asi vrea sa tiu daca se poate pune pabilionu si cat ma costa??
0
05-03-2011, ora 18:10
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cauta pe net clinica ce face operatii estetice, suna si intreaba de problema ta. Poate se face si in Romania proteza pentru ureche care arata exact ca una naturala. Succes!

P.S. corect se spune pavilion, cu v, nu cu b.
0
07-03-2011, ora 07:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dnă Ramonald40,

Vă mulţumesc pentru e-mail-ul pe care mi l-aţi expediat. Vă asigur că veţi primi un răspuns la el, în decursul a unui interval de timp variabil. Primesc foarte multe e-mail-uri, tocmai de aceea nu pot răspunde prompt fiecărei persoane în parte, că ar trebui să stau non-stop în faţa computerului. Vă voi răspunde, dar vă rog să mai aveţi puţină răbdare (am de răspuns şi la e-mail-uri pe care le-am primit în luna august a anului 2010!).
În momentul în care mi-aţi expediat e-mail-ul dv., cu siguranţă aţi primit şi e-mail-ul automat livrat de portalul Yahoo. Acel e-mail a fost redactat de către mine în momentul activării unei opţiuni, el livrându-se în mod automat tuturor persoanelor care îmi expediază cel puţin un e-mail, în limba română şi limba engleză, ca dovadă a recepţionării propriului lor e-mail.
E-mail-ul meu există!
Dacă doriţi să postaţi întrebările dv. referitoare la depresie, pe acest forum, vă rog să accesaţi secţiunea denumită Tulburări psihice: http://forum.romedic.ro/sub_cat/Tulburari_psihice_0116.html
Pe acest forum activează cel puţin un medic psihiatru, din câte cunosc eu.
_

Mulţumesc pentru înţelegere!
0
07-03-2011, ora 07:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate drule Maranciuc D.,

O ureche poate fi reconstruită parţial sau total, chirurgical şi protetic, aproape de normal, folosind un silicon elastomer special, cu o încadrare perfectă în anatomia cranio-facială. Fixarea se face cu adeziv sau implante din titaniu.
Contactaţi-o pe dna doctor Latcan Elena!
_
Dr. Latcan Elena
Adresa:C alea 13 Septembrie, Nr. 57,
Scara 2, Ap. 47, Bucureşti
Telefon: 0214110063
Telefon mobil: 0723237430
Fax: 0214110063
0
07-03-2011, ora 16:17
maranciuc daniel
Nu este medic/terapeut
maranciuc daniel
va multumes pentru informatiile date.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul