mana invinetita 10 cm dupa recoltare de sange?!

07-09-2008
ana_bubble
Nu este medic/terapeut
ana_bubble
Acum 5 zile am inceput sa fac analizele pentru fisa medicala de care am nevoie pt scoala de soferi. Pentru inceput am recoltat sange de la mana stanga si am simtit ca ceva nu e in regula pt ca m-a durut cam tare...si mi s-a parut ca a durat cam mult. Ceea ce ma chinuie este faptul ca dupa ce am iesit din cabinet mana inca ma mai durea iar a doua zi mi-a aparut o vanataie uriasa ! Am fost si l-a medicul de familie.. dar nu prea mi-a acordat atentie.. mi-a zis ca se va absorbi...sau sa ma dau cu ceva...si am inceput sa ma dau cu Hepathrombin...dar tot nu vad sa imi treaca!! Mi s-a spart o vena? E grav? Daca nu..in cat timp trece si ce am de facut ??!! Va rog sa-mi raspundeti.
3 comentarii
0
08-09-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
stai linistita, daca e vb doar de o vena sparta, nu e nimic grav.E, probabil un hematom mai mare, care se resoarbe mai greu.Pune comprese cu apa rece si da cu hepatrombin.
0
10-09-2008, ora 00:00
ana_bubble
Nu este medic/terapeut
ana_bubble
Multumesc mult pentru raspunsuri.M-am mai linistit.
0
19-09-2012, ora 22:39
constantin892
Nu este medic/terapeut
constantin892
Buna tuturor,

Cu doua sau trei luni in urma, am fost sa-mi fac o analiza la sange. Asistenta mi-a luat sange am tinut tamponul apasat pentru 2 minute cred, dupa care am luat tamponul si l-am aruncat.sangerarea nu se oprise...asistenta mi-a zis ca nu am tinut suficient de strans dupa care mi-a dat un plasture mic pe care l-am folosit, totul a fost ok...insa dupa o zi am observat ca durerea nu dispare iar in jurul venei mana era vanata...a treia zi la fel...dupa vreo doua saptamani totul a revenit la normal..acum insa durerea (nu este o durere mare, ci mai bine spus deranjanta) si mana parca incepe sa se invineteasca din nou.

Mentionez ca venele sunt mai umflate decat normal(ar putea fi o legatura cu simptomul durerii). Insa intrebarea mea este de ce este prezenta acesta durere?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: