mana stanga amortita

28-04-2012
mugurelmihai
Nu este medic/terapeut
mugurelmihai
Buna ziua, eu locuiesc in Spania si am 2 luni de cind am mana stanga amortita (inclusiv degetele), cateodata am senzatia de intepaturi in zona inimii si obosesc foarte repede comparativ cu anul trecut,..la ultimele analize aveam colesterol 260.nu am reusit sa ajung inca la medic din cauza serviciului.mentionez ca am 43 de ani, sunt fumator si consumator de alcool ocazional.va multumesc anticipat.cu respect.
5 comentarii
0
28-04-2012, ora 23:31
sacel
Nu este medic/terapeut
sacel
Cu cat mai repede vei consulta un medic cu atat mai usor vei fi tratat.Daca lasi boala sa se instaleze risti sa complici vindecarea.stiu cum e cu lucrul la stapan dar lipseste pe o jumate de zi in schimb nu vei regreta mai tarziu.banul se cheltuie da sanatatea e greu s-o refaci.Problema poate fi circulatorie sau cardiaca.Sanatate multa!
0
29-04-2012, ora 07:54
mugurelmihai
Nu este medic/terapeut
mugurelmihai
buna, multumesc sacel.voi lua contact cu medicul.deja am programare joi si voi merge.multumesc inca o data.!
0
30-04-2012, ora 18:46
discultu
Nu este medic/terapeut
discultu
Buna ziua, am si eu o durere de mina stinga, de un an de zile, porneste din umar, simt dureri in antebrat, imi amurteste noaptea tot bratul, ziua durerea ajunge pina-n degete, ce poate fi?Am facut anul trecut teste daca nervul functioneaza corect, a fost bine, am norma la osteoporoza, nu e sub limita, am luat tratament cu aertal, calciu dar acum a inceput din nou sa doara.Am 37 de ani, sunt chimista in laborator, sport si efort nu fac...Ce ma puteteti sfatui?Multumesc.
0
01-05-2012, ora 18:28
discultu
Nu este medic/terapeut
discultu
Buna ziua, as vrea din nou sa Va intreb, am si trosnet in umarul sting, cind misc sau ridic mina, trosneste ingrozitor, ce pot sa fac?
0
03-05-2012, ora 13:50
nelalisu
Nu este medic/terapeut
nelalisu
Buna ziua,
Am dureri mari la mana stanga, umar si merg chiar spre zona sanului. Am la subrat o umflatura care se pare ca e un lipom (asa m-a asigurat medicul ginecolog) dar ma doare aproape permanent.Mana ma doare si noaptea, am dureri si de spate, noaptea abia daca pot sa ma intorc de pe o parte pe alta si ma trezesc cu mainile amortite. Am 50 de ani, mi-am mai facut unele investigatii dar nu mi-a iesit nimic in neregula totusi eu simt ca am ceva, ce credeti ca ar putea sa fie sau unde credeti ca ar trebui sa merg?Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: