Mâncărime bubițe rosi

06-09-2016
Theoooo
Nu este medic/terapeut
Theoooo
Bubițe roșii si mâncărime pe picioare langa zona genitală.
Vrun sfat de ce ar putea fi ?


O poza :
https://postimg.org/image/y3x72bocz/
4 comentarii
0
07-09-2016, ora 17:24
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Poate fi o candidoza - puteti folosi clotrimazol crema ; daca nu apar ameliorari in cateva zile mergeti la nu medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
09-09-2016, ora 00:08
Theoooo
Nu este medic/terapeut
Theoooo
Am fost la dermatolog si am aflat Ca este scabie.
Am o întrebare pentru dumneavoastră ma dau cu benzinat de benzil 25% pe tot corpul dar pe scrot jos am mici arsuri si nu stiu de ce, dar imi este frica da opresc tratamentul ca sa nu apăra iar..
Imi puteți da un sfat ?
0
09-09-2016, ora 21:48
Dr. Irimie Marius
Dermatovenerologie, Brasov
Dr. Irimie Marius
Ce vreti sa spuneti prin ”a opri tratamentul”? De cate ori v-ati dat cu benzoatul de benzil?
Multe dintre medicamentele utilizate pentru scabie sunt iritante. Nu prelungiti tratamentul mai mult decat va indicat medicul. Nu aplicati tratamentul in nestire doar pentru ca nu v-a disparut mancarimea. Mancarimea poate fi intretinuta/agravata de tratamentul pentru scabie.
0
18-10-2016, ora 17:05
ana camelia
Nu este medic/terapeut
ana camelia
Buna ziua, m-am confruntat cu o alergie urata de la produsele igienico-sanitare, dupa 3 zile cu perfuzii la urgenta am fost internata, am mai stat 4 zile in spital sub observatie si perfuzii cu hidricortizon=calciu, aerius, am fost externata, chiar m-am simtit foarte bine continuand tratament cu Tamalis, calciu si vitamina C.Astazi dimineata am inceput un tratament pentru raceala, in care era inclus si un antibiotic, mai exact Zinat, in 10 minute dupa ce l-am luat m-am umflat la fata, mi s-au umflat mainile si bineinteles mi-au reaparut nelipsitele bubite.Din nou la urgente, din nou perfuzii...dupa care m-a vazut un medic dermatolog care mi=a recomandat urmatorul tratament:Xyzal, Tamalis, Vitamina C, Bonium si unguent Locoid la nevoie.Ce se intampla?Niciodata nu am facut alergie la Zinat...ce imi sugerati, ce ar trebuie sa mananc?si ce sa fac ca acest cosmar sa nu mai continue?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns mai ales ca acum sunt foarte racita, fac febra noaptea si mi s-a spus ca nu am voie sa iau nimic pentru raceala decat ceaiuri, ce ma sfatuiti, ce as putea lua si pentru aceasta raceala?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.