mancarime fata

23-03-2007
blfliviu
Nu este medic/terapeut
blfliviu
Buna ziua! Am o problema mare! De 4 zile am mancarimi puternice pe fata, urechi si in spatele urechilor dar in special noaptea cand vreau sa dorm. e si mai rau la caldura. ziua cand lucrez nu e asa de nesuportabil dar noaptea nu pot dormi din cauza mancarimilor. nu mi s-a iritat fata nu mi-a iesit nimic pe corp pur si simplu ma manaca fata. am luat de la farmacie un unguent cu oxid de zinc dar are efect doar 5 min, am vazut ca iaurtul are un efect mai mare 10 min dar degeaba. va rog.. ajutati-ma.. un diagnostic ceva.. pana luni cand merg la medic. simt ca o iau razna !! Multumesc!
2 comentarii
0
24-03-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Pentru mancarime poti sa iei un antihistaminic (Aerius 1cp/zi) seara. Cel mai bine este sa te rezumi la acest tratament pana ce mergi la medic sa vada exact despre ce e vorba.
0
24-03-2007, ora 00:00
Derma-Mi
Identitate neconfirmată
Derma-Mi
sint de acord cu dr alexandru! as dori sa adaug, in cazul in care ati folosit ceva medicamente sau ati schimbat un medicament folosit inainte de aparitia simptomelor, suspendarea oricarui medicament; atentie la alergii. asteptam diagnosticul specialistului care va va consulta...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.