mancarime usoara si o secretie, canal urinar | Forumul Medical ROmedic

mancarime usoara si o secretie, canal urinar

31-05-2007
japonezutm
Nu este medic/terapeut
japonezutm
buna ziua

de cateva zile am o usoara mancarime si am observat si o usoara secretie albicioasa pe camalul urinar.Am o prietena de un an, iar contact sexual am avut doar cu ea.Va rog sa-mi dati si mie un sfat.Va multumesc.
3 comentarii
0
31-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ar trebui sa te prezinti la un cabinet dermatologic, dimineata, inainte de a urina, pentru a se recolta din acea secretie si a se examina la microscop. Doar asa vei afla ce anume a provocat-o! Atentie, daca amani examinarea este posibil sa nu mai apara secretia, insa boala se cronicizeaza !
0
31-05-2007, ora 00:00
japonezutm
Nu este medic/terapeut
japonezutm
Multumesc pentru raspuns.Problema e ca acea secretie e foarte, foarte putina si nu apare in tot timpul.Mancarimea insa, persista.Oricum, cat de curand voi urma sfatul Dumneavoastra.
0
05-04-2009, ora 01:02
nurocel
Nu este medic/terapeut
nurocel
am si eu aceeasi problema..am fost la doctor am dat 1 pumn de bani mi s'a recoltat probe mentionez am urinat acasa m'am si spalat(ceea ce fac mereu dupa)si nu mi s'a spus nimic la recoltat probe..nu mi'a iesit nimic nici la micoplasme nici la clamydia.mi s'a prescris preventiv 10 zile tratament cu ciprozone am urmat tratamentul si la 1 zi de la intrarupere au reaparut mancarimile.am mai facut 15 zile tratament si nimic...am acum doar mici mancarimi dar totusi se simt nu pot sta linistit stiind ca inca exista asa ceva dar nici sa ma duc sa dau atatia bani la clinici particulare si defapt problema sa tot persiste.va rog daca ma puteti ajuta astept raspuns.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgere vaginală - ce e normal È™i ce nu
  • SecreÈ›ie vaginală infectată - gravitate în funcÈ›ie de agentul patogen
  • SecreÈ›ii / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •