Mâncărimi apărute

02-05-2017
Vento
Nu este medic/terapeut
Vento
http://imgur.com/a/sB0rI

Astăzi la școală era cam frig, chiar dacă timpul de afară era bun... După un timp, ne era chiar frig în clasă și am ieșit jumate afară, la căldură... Atunci am simțit ceva mâncărimi pe gât și pe umăr... În clasă m-am uitat, și parcă m-ar fi înțepat un țânțar, dar pe mai multe locuri... Când ajung acasă, și pe spate au apărut, și pe burtă (dar puține)..
Dacă mă scarpin, am o sensație plăcută, dar tot odată mă abțin. După câteva ceasuri, observ că am și pe mâini (nu pe pălmi sau degete) dar și pe picioare... Un fel de înțepătură mi-a apărut chiar și pe față (exact ca înțepătura de țânțar) Ieri am mâncat pește în ulei, și colaci(cu nucă și... De ăla negru...) Acum 2 zile am fost și cu bicicleta vreo 10 km... Nu trăiesc în stres, mănânc bine, fac mișcare medium (nici multă și nici deloc) și dorm cel puțin 8-9 ore, cu toate că în ultima săptămână m-am culcat târziu... Mâine mă duc la medicul de familie, dar totuși sunt curios ce problemă pot să am. Tot respectul și mulțumesc pentru răspunsurile date ;)
1 comentarii
0
08-05-2017, ora 15:40
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Bună ziua,
E posibil sa faceți un prurigo. Luatul un antihistaminic și mergeți la dermatolog. Diagnosticul nu poate fi stabilit fără un consult.
O zi buna
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: