Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...

04-10-2011
mitu balamutu
Nu este medic/terapeut
mitu balamutu
De foarte multi ani ma lupt cu o boala care ma macina fizic si psihic. Atunci cand am contactat-o nu prea am bagat in seama, insa acum am ajuns in stadiul in care mi-e sila practic de sex si sunt in pragul unui al doilea divort. Practic a inceput cu diferite inrosiri al organului genital, cu mancarimi de tot felul si cu un miros urat. Mai apoi mirosul s-a transmis si in zona anala, iar transpiratia s-a transformat in cel mai urat miros posibil. Mancarimile le am si acum desi am urmat ceva tratamente. Ma mananca in toata zona genitala, mai ales noaptea si in special pe pe capul penisului. Prima nevasta a avut si ea parte de tot felul de tratamente si a impartit si ea cu mine acelasi tip de miros al transpiratiei si scurgeri de tot felul. Cu timpul la ea flora vaginala s-a cam dus si practic din cauza frecarii nu mai puteam face sex. Asa am ajuns la primul divort. Cand m-am casatorit a doua oara totul bine si frumos pana au aparut simptome si la cea de-a doua sotie. Desi a fost pe la ginecolog de atatea ori nu i s-a gasit nimic, zic ei. Treaba e ca acum am ajuns atat de bolnavi amandoi ca practic avem si stari de voma dimineata si greturi ciudate, iar daca nu facem dus de doua trei ori pe zi se simte imediat ceva in neregula in jurul nostru. Cred ca o sa merg iar la un medic insa nu mai stiu la care sa ma duc. Am inceput sa am esecuri si in erectie pentru ca nu mai functioneaza cum trebuie. Exista oare asa o boala infernala care sa ma aduca in halul asta? De atunci cand m-am infectat prima oara am probleme cu inima, ficatul si fiere. Stomacul e si el la pamant neputand manca orice si avand regurgitari dese. Daca stie cineva ceva rog sa ma anunte si pe mine.
5 comentarii
0
04-10-2011, ora 10:09
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Dupa simptomele ce le-ati descris mai sus aveti o parazitoza foarte urita. Daca vreti sa scapati de problema, trebuie urgent sa treceti la alcalinizarea organismului si o deparazitare foarte serioasa atit d-ra cit si sotia. Daca va intereseaza in mod practic cum se face si care ar fi pasii urmatori ma contactati: -*
Multa sanatate!

(modificat de admin)
0
04-10-2011, ora 21:42
mitu balamutu
Nu este medic/terapeut
mitu balamutu
Ati putea sa ma contactati pe privat? Se poate aici?
0
07-10-2011, ora 19:25
mitu balamutu
Nu este medic/terapeut
mitu balamutu
Vad ca nimeni nu imi da macar un pic de atentie. Raman la o alta intrebare. Sa merg la drematolog sau la un alt tip de medic?
0
11-10-2011, ora 11:28
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Eu v-am trimis datele mele de contact intr-un mesaj privat...dar din cite se vede a fost sters de administrator iarasi. Organismul d-ra trebuie abordat holistic tinind cont de problema... dar nu va pot expune toata informatia aici, pentru ca e prea multa. Exista o modalitate de a face schimb de date personale pe acest forum?... ma anuntati daca cunoasteti.
Multa sanatate!
0
11-10-2011, ora 19:50
mitu balamutu
Nu este medic/terapeut
mitu balamutu
Nu cred ca putem face asta. E prea strict regulamentul. As fi postat o adresa de mail insa... Sincer nu stiu cum sa fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare greața în sarcină?
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  •