Mâncărimi in partea genitală

18-02-2016
Ionut678
Nu este medic/terapeut
Ionut678
Buna ziua! Ma numesc Ionuţ am 19 ani.. Am avut un act sexual cu o persoana mai in vârsta ca mine in urma cu 2 luni. Am făcut sex neprotejat, aceasta persoana ma rugat sa ma duc la doctor crezând ca eu am vreo boala in Zona penisului.. Eu in timp de doua luni nu am avut nimic dar de 3 zile tot am mâncărimi in zona penisului si am usturimi dar foarte minime cand ma scarpin dar nu cand urinez.. Ca sa ma duc la un doctor m-ar costa foarte mult ca nu am carte de sănătate si nu sunt in România.. Nu prea am avut fete in viaţa mea cu care sa fac sex.. dar mereu neprotejat am fost.. Si nu am avut niciodată nimic.. Dar cu ultima persoana după doua luni am aceste mâncărimi si putina usturimi.. Nu ştiu ce ar fi.. Un sfat imi este de mare Ajutor si un supliment care s-ar putea lua.. Ce riscuri sunt.. Nu am nicio pata roşie.. Va mulţumesc anticipat
3 comentarii
0
18-02-2016, ora 22:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa mearga doamna la ginecolog isi faca test secretie si sa va zica ce are.
Daca sunteti la inceputul relatiilor sexuale, vedeti pe Youtube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret. Se vorbeste despre toate bolile cu transmitere sexuala pe care le puteti lua cu sau fara prezervativ.
0
19-02-2016, ora 05:14
Ionut678
Nu este medic/terapeut
Ionut678
Doamna numai este... A fost doar pentru o noapte.. Mulţumesc
0
19-02-2016, ora 10:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Suna la un laborator de stat sau la un laborator mai ieftin sa vezi cat costa sa faci un test al secretiei sa vezi ce boala ai. Trebuie sa depistezi intai ce boala ai ca sa stii ce tratament sa faci.
Vezi pe subiectele mele Top 12 BTS. Da click pe iconita mea albastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: