mancarimi in zona inghinala

29-10-2007
alecccs
Nu este medic/terapeut
alecccs
De o saptamana mi au aparut in zona inghinala de o parte si de alta a testicolelor doua pete rosii care ma mananca ingrozitor si nu mai pot sa dorm din cauza lor. Acum aceasta mancarime a inceput sa se manifeste si pe testicole. Va rog sa-mi spuneti ce am si dak trebuie sa i-au ceva medicamentatie
4 comentarii
0
30-10-2007, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
De obicei in aceasta regiune apar micoze (infectii cu o ciuperca), dar nu sint excluse si reactii alergice, de ex la contactul cu un material iritant. Trebuie sa va adresati unui dermatolog pentru un tratament local (unguent).
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
07-12-2007, ora 00:00
ionutzxro
Nu este medic/terapeut
ionutzxro
salut! te contactez in legatura cu problema de sanatate privind mancarimile in zona inghinala. Am shi eu aceiasi problema de vreo doua saptamani. La inceput am crezut k e o simpla iritatie dar acum ma simt cam rau din cauza asta. As vrea sa stiu shi eu ce medicamente ai luat pt aceasta problema si dak au avut efect ! ti-as fi foarte recunoscator dak m-ai putea ajuta cu aceasta problema! astept un mesaj. multumesc.
0
11-11-2008, ora 11:48
liviu85
Nu este medic/terapeut
liviu85
Salut alecccs AM si eu aceasi problema ca si a ta ai putea sa-mi spui ce ai luat si dak ti-a trecut.Multumesc mult. Dak aflati ceva trimiteti-mi un mali -. Va multumesc.
0
26-11-2008, ora 10:52
bobon
Nu este medic/terapeut
bobon
Si eu am nish pete rosiii in zona inghinala, am mancarimi, ca si o arsura, dispare pt cateva zile si apara din nou mai umflat, inainte de a disparea apar nshte zone albe care se exfoliaza putin. ce sa fac ?
ce poate fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •