mancarimi in zona vaginala

11-11-2012
ioana98
Nu este medic/terapeut
ioana98
de o saptamana am ceva mancarimi in zona vaginala, precizez ca aceste mancarimi nu sunt mereu, mai dese dimineata si seara, in timpul zilei am un disconfort dar..suportabil.am inceput sa fac spalaturi cu tantum rosa si sa folosesc clotrimazol, problema e ca atunci cand folosesc unguentul clotrimazol ptr o ora ma mananca si ustura mult. scurgeri urate nu am. contactul sexual fost mereu protejat si ma gandesc..de la ce poate fi???? poate fi vorba de candidoza??de cateva zile am decoperit ca si-n gura am niste afte numai pe partea interioara a obrazului nu sunt suparatoare..dar exista.va rog un raspuns.
1 comentarii
0
11-11-2012, ora 21:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
De ce te tratezi singura pana nu stii sigur ce ai? Folosind creme/medicamente neprescrise poti sa-ti faci un mare deserviciu: sa-ti iasa rezultate neconcludete la unele analize sau sa devina rezistenti anumite agenti patogeni.
Deci, mergi si fa PAP si analiza secretiei ca sa stii exact ce e si ce e de facut. Poti sa ai si candidoza, dar asta nu da stari neplacute numai in anumite parti ale zilei.
Sanatate si ai grija de tine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.