Mancarimi pete rosii apar dispar diferite locuri piept burta genunchi coate gambe

20-04-2013
ClauRoSb
Nu este medic/terapeut
ClauRoSb
Mi-au iesit niste pete insotite de mancarimi, le am cam de 1 an si jumatate imi apar imi dispar si imi apar in alte locuri dar in mare parte le am pe mine tot timpul, eu traiesc in Austria am fost la medicul meu de familia mi-a luat de 2 ori sange pentru analize, apoi mi sa spus ca s-ar putea sa fie herpes de piele... ma trimis la un cabinet pentru alergie iar doctorul de acolo mi-a spus ca nu este alergie ca este o boala de piele, mi sa luat o monstra de piele dupa care a fost trimisa la analize in orasul Graz... dupa ce au venit analizele mi sa spus ca nu este nici o boala de piele, atunci medicul mi-a facut si un test de alergie dar tot negativ, nu stiu ce sa fac pentru ca ma mananca foarte rau si parca sunt tot mai multe... am adaugat si niste poze daca dati click pe linkurile de mai jos, sper sa ma puteti ajuta.
Va rog sa va uitati pe linkurile de mai jos am postat 3 fotografii... Multumesc

http://www.ftpimg.com/image/3339.html
http://www.ftpimg.com/image/3340.html
http://www.ftpimg.com/image/3341.html
1 comentarii
0
20-04-2013, ora 20:52
Liliana201265
Nu este medic/terapeut
Liliana201265
Buna seara,
Cu rezultate foarte bune in afectiunile pielii produse pe baza de Aloe Vera.
Afecţiuni dermatologice (dermatite, eczeme, infecţii, inflamaţii, înţepături de insecte, psoriazis, lupus, vitiligo, zona Zoster, pitiriazis, erizipel, escare, erupţii cutanate, furunculoză, panariţiu)

Cură internă :
Aloe Vera Gel (Berry Nectar, Bits N"™Peaches) - câte 2 linguri dimineaţa şi 2 linguri seara pe stomacul gol şi cu 30 minute înainte de cină, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Nature Min 3-6 tablete/zi. Se ţin sub limbă până la absorbţie. Se iau cu 30 minute înainte de masă.
Fields of Greens 2-3 /zi, dimineaţa şi seara. Se ţin sub limbă până la absorbţie. Se iau cu 30 minute înainte de masă.
Se recomandă îmbogăţirea regimului alimentar cu afine, coacăze negre, pătrunjel, gălbenuş de ou, urzici, spanac, salată verde, mazăre, ridichi, morcov, ciuperci.
Cură externă : Aloe First pentru curăţare, dezinfecţie şi cicatrizare, pulverizat de 3-4 ori/zi după care se unge zona cu Aloe Vera Gelly sau cu Aloe Propolis Creme în cazuri mai grave.

În psoriazis şi vitiligo s-au obţinut rezultate foarte bune după cure de minim 6 luni. Se recomandă regim alimentar fără carne, alcool, cafea, sucuri chimice, alimente conservate sau prea mult prelucrate.pentru detalii lasati mesaj.Sanatate multa va doresc!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.