mancarimi, senzatie caldura in urechi si gat

08-05-2014
maria406
Nu este medic/terapeut
maria406
Buna ziua, am 18 ani, iar de 3 saptamani am o urticarie nasoala.cel putin 5 min pe zi imi apare aceasta mancarime cu inrosire si umflare a pielii(cu toate ca au existat zile in care nu am avut de loc)
Mancarimea este in general agreabila, dar au existat zile in care am simtit-o foarte puternic;mancarimea se manifesta in zona gatului, a mainilor, picioarelor, uneori si pe spate(deci cam pe tot corpul);

am fost in primele zile la doctor si mi-a dat un antialergic, si-a facut efectul cateva zile apoi iar a aparut...intentionez sa ma duc maine din nou...dar pana atunci vreau sa mentionez ca am avut de cateva ori senzatia de caldura in urechi si gat...nu stiu daca este sugestie(eu sufar de anxietate de micuta si unele simptome mi le pot crea singura)

credeti ca e grav?si trebuie sa merg urgent la doctor? un singur lucru de mentionat:cand trasez cu pixul pe mana dupa cateva momente imi apare pe piele?ar putea fi dermografism?

cer sincer parerea voastra:)
2 comentarii
0
09-05-2014, ora 17:15
Dr. Muresan Ramona
Alergologie si imunologie clinica, Timisoara
Dr. Muresan Ramona
Buna ziua,
da, inrosire si mancarime dupa trasarea cu pixul pe mana inseamna dermografism. De asemenea senzatia de caldura este tot un semn de reactie alergica. Consultati un medic alergolog pt a afla cauza acestei urticarii si pt tratament corespunzator; poate fi vorba de o alergie alimentara, infectie, reactie postmedicamentoasa, etc. Multa sanatate!
0
12-05-2014, ora 15:11
maria406
Nu este medic/terapeut
maria406
Buna ziua, multumesc din suflet pt raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: