Marturii despre anticonceptionale

175 comentarii 1 23 ..... 5 6 Înainte ›
0
28-02-2015, ora 23:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Svetlana

Am luat timp de trei saptamani **** pentru adolescente, foarte slabe (ceva de genul asta) si m-am ales cu o ciuperca ingrozitoare din cauza ca aveam imunitatea scazuta si a afectat flora mucoasei din vagin. A fost cea mai neplacuta perioada din viata mea!!
0
28-02-2015, ora 23:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Andreea

Am fost la dermatolog cu problema cosurilor, care nu era foarte grava la mine, dar pentru a preveni, am decis sa urmez un tratament cu anticonceptionale. Am luat 3 luni, timp in care menstruatia imi venea in aceeasi zi in fiecare luna (deci mi-a reglat si asta), fata e mai curata. In schimb mi-a cazut parul ingrozitor, aveam parul foarte gros, iar in 3 luni jumatate din el a cazut.
0
28-02-2015, ora 23:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Roxy

M-am ingrasat 15 kg de la anticonceptionale.
0
28-02-2015, ora 23:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Denisa

Da, eu m-am ingrasat 10 kg in cursul a 3 luni. Am luat contraceptive *** si m-am ingrasat foarte tare, desigur, mi-a aparut si celulita. Inca ma chinui sa scap de efectele acestor pastile. Eu le-am luat pentru ca aveam dereglari hormonale.
0
28-02-2015, ora 23:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Iulia

Si eu am luat*****, iar de cand am inceput sa iau imi cade parul ingrozitor!!!! :(
0
28-02-2015, ora 23:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Alina

Din cauza anticonceptionalele am facut celulita. Eram foarte slaba si, dintr-o data, am ajuns sa fiu la ultimul nivel de "Coaja de portocala", fara sa fac ceva gresit. Mancam sanatos, faceam sport in fiecare zi si impachetari, si cu toate astea, celulita era acolo. Cand am renuntat la ele, a disparut incet si celulita si am si slabit. Practic, m-am dezumflat.
0
28-02-2015, ora 23:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Szidonias

Am inceput sa iau anticonceptionale dupa consult medical, bineinteles, acum 10-11 ani. Nu m-au ingrasat, erau ok. La un mom, dat am vrut sa fac o pauza si nu le-am mai luat, dar mi-a dat peste tot organismul si nu mi-a venit ciclul pentru 2 luni(am fost la medic de multe ori in perioada asta, intr-un final mi-a dat alte pastile doar ca sa imi vina).Precizez ca inainte aveam ciclu regulat, ce-i drept mult mai multe zile, dar regulat. Acum 6 zile trebuia sa incep blister nou si nu am inceput fiindca, de data asta, chiar doresc sa le las. Intr-o zi o sa vreau si eu bebe, nu chiar acum asa ca pana atunci ma protejez cu prezervative. Oricum, consider ca e timpul sa nu le mai iau dupa atatia ani. Astept cu sufletul la gura sa vad daca imi vine ciclul cand trebuie.
0
28-02-2015, ora 23:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Gabi

Am luat ac, prescrise de medic (fara analize in prealabil), din cauza dereglarilor hormonale..m-am simtit f bine, ciclul venind regulat..insa am facut de 2 ori tromboza venoasa profunda. Asa ca, din pacate, sunt obligata sa renunt la ele.
0
28-02-2015, ora 23:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Larisa

Adevarul este ca ne fac foarte mult rau.Nu zica ca la toata lumea este la fel dar cel putin in cazul meu asa a fost.Desi medicul mi le'a recomandat si mi'a spsu multe avantaje cu timpul s'a dovedit exact contrariul.Mi'a disparut total cheful de a mai afce ceva cu el mereu eram prost dipusa si pusa pe cearta, intradevar nu m'am ingrasat dar obserb mai multa celulita si imi plus de cand am incetat sa le mai iau imi pica ingrozitor parul.Acum cand am incetat tratamentul am revenit cea dinainte mi'a revenit apetitul, vaginul este mult mai lubrifiat si am scapat de durerile din timpul actului sexual, nici sanii nu ma mai dor asa ingrizitor, ajunsesem sa ii interzic sa ma mai atinga pe ei.Nu stiu acum fiecare organism e diferit si nu la toate se manifesta sintomele astea.Nu mai am incredere in medicii din Romania, acum cand o sa plec iar in stainatate o sa imi fac si un control amnuntit ca sa fiu sigura ca nu m'am ales cu o probelma grava de sanatate.
0
28-02-2015, ora 23:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Mariana

Am luat anticonceptionale timp de 4 ani, nu m-am ingrasat ci din contra am slabit 10 kg, ma simteam bine in tot acest timp dar cand am renuntat am avut numai de regretat ca le-luat.

Pe langa faptul ca apetitul sexual a disparut am descoperit ca am polichisturi si de 5 ani nu pot ramane insarcinata desi imi doresc foarte mult.
0
28-02-2015, ora 23:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ sanda

Am luat Ac cu ceva timp in urma. le-am intrerupt. Iar acum am devenit extrem de suspicioasa si reticenta in a le mai folosi. adevarul e ca trebuie sa-mi fac niste analize complete inainte.
0
28-02-2015, ora 23:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Florina

Am luat antinceptionale timp de trei ani; a adevarat, nu m-am ingrasat dar la un intarval de aproximativ 6 luni aveam probleme cu ciclul. Medicul le-a schimbat; degeaba, problema a ramas. Am incetat sa le iau de 10 luni, acum totul e ok cu ciclul.
0
28-02-2015, ora 23:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ alexandra

Pe mine m-au ingrasat, de fapt pofta de mancare care a venit odata cu ele, dar asta se rezolva prin sport. Mai grav a fost ca mi-a ascuns un chist pe care l-am decsoperit doar dupa ce am incetat sa iau o perioada pt a-mi curata putin organismul si a fost foarte grav.
Asa ca mare atentie !!!
0
28-02-2015, ora 23:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ alexa

intr-un an am luat de vreo de max 2, 3 ori anticonceptionale, iar ciclu imi vine foarte rar de atunci, a trecut o bucata de vreme de cand s-a intamplat asta si tot nu imi vine ciclu, nu stiu ce sa cred, ce parere aveti ? :-s
0
28-02-2015, ora 23:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ elena

si au am luat anticonceptionale pentru dereglari hormonale, la recomandarea medicului endocrinolog si a ginecologului. De ingrasat nu m-am ingrasat deloc, cosurile mi-au disparut, la fel ca si sindromul premenstrual din cauza caruia nu ma puteam ridica din pat.

Am intrerupt tratamentul tot la recomandarea medicuilui, iar la 2 luni dupa aceea am fost diagnosticata cu un chist ovarian gigant care a necesitat operatie!

Asa ca grija maxima si controale dese la ginecolog dupa ce intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale!

Iar din nefericire, sindromul premestrual este acum mult mai rau decat era inainte!
0
28-02-2015, ora 23:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ M.

Cea mai mare a problema a femeilor, nu sunt anticonceptionalele in sine, ci doctorii care le prescriu. Desi sunt atatea articole forumuri, primim sfaturi online, etc., cei mai multi ginecologi nici nu te intreaba ce istoric medical ai, daca ai situatii de diabet, obezitate, tromboflebita in familie...nu se fac analize si trimiteri. Se dau pastile in functie de reprezentantii medicali, care cotizeaza mai bine...ceea ce nu este ok.
0
01-03-2015, ora 00:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Innaaa

Cu tot sfatul medicului sunt la a 2-a folie de Yasmin si ma simt ingrozitor. Nu am voie sa vomit ca as face-o in fiecare zi dupa ce le iau. La control mi-a spus asa: ti le dau pe astea, eu nu sunt incantata de ele da ti le dau ca sunt la moda...si de aici starile mele zilnice...
0
01-03-2015, ora 22:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Pana Ioana

De la Yasmin am niste pete rosii pe fatza rozalii-rosii.

Ma mananca, ma ustura dk imi dau cu ceva pe fatza, mi se cojeste cate o bucata de pe fatza.

Eu aveam tenul gras dar de cand iau yasmin mi s-a schimbat tenul.
0
07-03-2015, ora 18:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
* pentru cine nu cunoaste anticonceptionalele si steriletul provoaca avorturi timpurii, in primele 14 zile de viata ale copilului; embrionul este expulzat in wc in timp ce mama rade, se distreaza si se bucura de viata.

@ Matem Noian

Cer scuzele de rigoare, pentru cine se simte punctat, dar sa nu uitam planingul familial, avorturile, steriletul, contraceptivele, paza de prunci, si toate aceste nenorociri intime ale noastre, ne lezeaza sufleteste indiferent ca recunoastem sau nu.

Boli, hormoni, noduli, fibroame, hextereotomii, sani extirpati, cancere ciudate, copii nereusiti moral, neascultatori, atei, usuratici, violenti, uneori criminali, fara mila de parinti si multe altele sint de fapt polite platite din viata pentru faptul ca ne-am facut ca n-am auzit si nu-l cunoastem pe Dumnezeu.

O sa aiba grija romii si sectele sa ne completeze populatia pt ca ei au precepte morale sanatoase privind natalitatea si avortul. Iar peste 20 de ani vom fi condusi si educati de cei pe care azi ii ignoram si totusi ei exista, nu sint mit sau poveste, ci totul este realitate.
0
08-03-2015, ora 00:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ anonim

Am facut o boala cardiaca din cauza Ac-lor, e foarte rara. Din cand in cand inima mi se opreste.
Aceasta boala nu apare la efecte secundare la contraceptive.
Mi-am procurat medicamente cu greu din strainatate.
Dupa ce am intrerupt Anticonceptionalele m-am vindecat, nu am mai avut nimic.
Nu toate efectele secundare sunt scrise pe prospectele anticonceptionalelor.
0
10-03-2015, ora 13:47
MoraCamelia
Nu este medic/terapeut
MoraCamelia
Eu ma confrunt cu probleme de infertilitate...am luat timp de 6 ani anticonceptionale cu mici pauze, am avut si probleme cu acneea si mi au fost recomandate de un dermatolog dupa ce am incercat toate tratamentele posibile.. de la ele am avut retineri de apa, m-am ingrasat, ceulita, vergeturi, dureri de cap, de toate.. Am fost casatorita acum 3 ani si din cauza ca nu am putut ramane insarcinata am fost parasita.. pentru mine a fost o trauma, am trecut foarte greu peste acea perioada, nu stiam ce sa fac si unde pot gasi ajutor..am inceput sa intru pe siteuri sa citesc mai multe despre infertilitate si am descoperit ca cel mai bine cotata este -----------*, am vazut ca medicii de acolo chiar au rezultate si ce mi a dat si mai multa incredere a fost ca am avut sansa sa cunosc o tanara mamica care a apelat la ei si acum se bucura de baietelul ei. Acum sunt intr-o relatie si ne gandim din ce in ce mai mult sa facem un copil si imi pun toata speranta in medicii de la -*.

(*modificat de admin)
0
10-03-2015, ora 14:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ MoraCamelia

Sa nu cadeti din lac in putz.
Dv. ati folosit deja 6 ani anticonceptionale.
Numai Dumnezeu stie numarul avorturilor timpurii care au fost facute in toti acesti 6 ani din cauza faptului ca embrionii nu au putut nida de peretele uterin si au murit prin infometare.

Prin fertilizarea in vitro se omoara n embrioni care puteau fi viitori copilasi, ca sa traiasca unul. Credeti ca un astfel de copil rezultat va fi sanatos ? Fratii lui toti vor fi avortati.

Aveti aici o conferinta despre Fertilizarea in vitro. Trebuie sa intelegeti cu exactitate ceea ce se petrece in cadrul unei astfel de proceduri. Cele mai multe mame fac n proceduri care sunt f grele ca sa nasca. Am avut o cunostinta care a nascut la a 7-a fertilizare. La una dintre fertilizari i-au murit doua fetite gemene in burtica, de 6 luni, si a fost extraordinar de traumatizata.

http://www.adevaruldespreavort.ro/conferinte-si-emisiuni/160-dr-christa-todea-gross-bioetica-despre-viata-si-fertilizarea-in-vitro-fiv-sau-alta-fata-nevazuta-a-avortului

Plus ca dupa fertilizarile in vitro pot aparea la mama depresii, psihoze, tentative de suicid, dereglari neuro-hormonale.

Copiii nascuti prin fertilizare in vitro sunt predispusi spre boli cardiovasculare, diabet si hipertensiune arteriala, chiar daca au fost selectati si fratii lor au murit.

Aceasta doamna doctor a studiat 20 de ani fitoterapia, incepand cu retete ale unui calugar medic. In timp de 17 zile cu retete cu o lista de ceaiuri si-a topit un chist de 5 cm de pe ovar. Detine reteta fitoterapeutica pentru orice fel de boala ginecologica, iclusiv pentru sindromul premenstrual, are alternative la anticonceptionale pentru ovarele polichistice. Aproape toate femeile tratate de dumneaei de Infertilitate sunt deja mamici. Este din Cluj.

Va trimit pe Privat datele de contact.
Apasati Modificati profilul dv. si apoi Mesaje din caseta verde din dreapta sus.
0
12-03-2015, ora 22:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ LMLaura

Buna fete

Si eu am luat Yasmin, in general nu am avut probleme cu el exceptand faptul ca de vreo 2 ori am facut hemoroizi de la ele (doar cand luam Yasmin am facut) si am citit pe forumuri ca mai sunt femei care au observat acelasi lucru, , , . Pe urma am aflat pe site-urile internationale ca Yasmin are pe rol o gramada de procese deoarece are ff multe efecte secundare, cica sunt femei care au si murit...si in general prin embolie pulmonara sau infarct... Va dau mai jos un link, dar daca cautati pe google Yasmin Lawsuits o sa gasiti multe alte marturii si procese etc. Cand am intrebat medicii despre posibilitatea unei legaturi intre yasmin si hemoroizi nu prea stiau se gandeau sa sunt eu dusa (desi exista cercetari care au gasit unele legaturi dar tot pe site-uri internationale). Idea este ca industria farmaceutica in speta cea a medicamentelor este cea mai profitabila din lume dupa cea de armament. Astfel medicii iti recomanda si prescriu tot ce e mai la moda si mai promovat.

Eu resimt pe deplin efectele negative dupa ce am renuntat la ele, ...dereglare completa.

Sper sa raman insarcinata cat mai repede, sa imi treaca chisturile si sa nu mai iau niciodata antibaby.

Linkul pentru procesul yasmin este http://www.yasminsideeffectslawsuit.com/
0
12-03-2015, ora 22:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ ElenaDediu

Same here...
Dupa 3 ani de Yasmin (cu pauze de o luna la fiecare 6 luni) le-am lasat in vara anului trecut pentru ca nu le mai suportam - eram intr-o stare de semi-depresie si nervozitate si lipsa crunta a poftei de iubit...

Emotional mi-am revenit cam in 2-3 luni, insa m-am dereglat complet cu menstruatia - de atunci nu imi vine decat fortat cu Duphaston (dupa 50+ de zile)...

Am facut analize hormonale si de sange si toate se incadreaza in parametri normali; doar la ecografia transvaginala mi-a gasit cateva chisturi...

Tratamentul initial incercat pentru 3 luni a fost cu Arefam 200, insa se pare ca nu a dat rezultate... Voi merge saptamana viitoare la o noua ecografie si pentru a incerca noi abordari are problemei...

Si totul a pornit de la Yasmin... (luat la recomandarea medicului ginecolog, dupa analizele de rigoare)
0
12-03-2015, ora 23:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ ratzuska17

Pentru ca am luat pastile am acum probleme cu sanii!! Am 26 de ani si nu imi mai suport sanii, am luat in urma cu 2 ani pastile pentru un an, le am intrerupt si in urma cu 2 luni am luat din nou, la recomandarea ginecologului..insa fara a ma intreba mai nimik sau sa imi faca analize.
0
12-03-2015, ora 23:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ lilith1

Eu am luat un timp, dar in principu cred k ash fi contra...Orice ai lua, de latzit te cam latzeshti, picioarele se ingroasha, etc...shi toate astea pentru ce? Mama fostului meu prieten cand eream eu mai mititik [:D] mi-a zis o data"Te-ai cam implinit/igrashat" ma rog nu mai shtiu exact, shi chiar incepusem sa iau pilule shi observasem shi eu asta, dupa un avort pe care l-am facut, la urma urmelor, fiindca dragul ei de baiat nu prea shtia el pe ca luime traieshte, bea cam multishor shi nu era cazul sa devina tatic:p. Asha k in momentul cand mi-a zis ma-sa imi venea sa-i zic shi eu ce shi cum:p
0
12-03-2015, ora 23:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ klara81

Buna fetelor. Eu am sa va raspund pe scurt.
Nu sunt de acord cu pastilele.Am inteles ca daca sunt administrate pe o perioada lunga de timp fara intervale de pauza iti poate afecta inima.
Oricum fiecare face ce crede ca ii face bine.
0
12-03-2015, ora 23:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ beatrice_ion

Eu le iau anticonceptionale de vreo 2 saptamani (la recomandarea medicului ginecolog) si deja sunt cam nervoasa, nu-mi convine nimic, ma simt slabita, ametita, uneori am cosmaruri, ma trezesc noaptea pentru ca imi e rau (greata sau dureri de stomac)...
0
24-03-2015, ora 15:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ necunoscut

ideea este ca da, este riscant.depinde si de norocul fiecaruia, dar nu te poti baza doar pe noroc. Bunica mea de ex numai asa facea si nu a ramas gravida ; alte femei raman insarcinate...matusa mea de ex a ramas insarcinata si lua anticonceptionale, nu uitase sa le ia, pur si simplu a fost una dintre putinele ghinioniste si a ramas gravida.
0
02-04-2015, ora 16:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Carmen

In niciun caz nu trebuie sa ia anticonceptionale, indiferent de varsta. Dintr-o indiferenta crasa, medicul nu sta sa analizeze riscurile aduse de aceste medicamente. Au fost cazuri de tinere cu sistemul hormonal complet distrus de la aceste anticonceptionale, unele care au inceput sa se ingrase necontrolat, altele care au dezvoltat tumori hepatice. Un alt risc indus sunt trombozele (cheagurile de sange) care se pot localiza in organe-cheie (creier, plamani, inima) cu potential fatal.

Va recomand cu toata increderea preparatele naturiste pentru chisturile ovariene si lipsa menstruatiei. Acestea actioneaza delicat, direct la cauza, nederanjand organismul. Puteti intreba in orice magazin naturist despre ele. Oferta e variata si pt orice buzunar.
Adaugă un comentariu / răspuns
175 comentarii 1 23 ..... 5 6 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efecte secundare ale contraceptivelor orale combinate
  • Semnele de alarma in administrarea contraceptivelor combinate
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Studiu care atestă efectul nociv al pilulelor anticoncepționale asupra sănătății femeilor
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  •