marvelon 21 si antibiotice

23-03-2009
andreea.p
Nu este medic/terapeut
andreea.p
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns!!!! iau anticonceptionale de 6 luni (marvelon 21)..am luat 3 zile antibiotic( amoxicilina) si anticonceptionalele normal, in fiecare seara. la 5 zile dupa ciclu am avut contact sexual..eram la a 4-a pastila din noua folie...dar in acea zi luasem si ultimul antibiotic...pot ramane insarcinata??? (inca nu incepuse perioada fertila, dar cum spermatozoizii traiesc mai multe zile.)...spuneti-mi va rog daca trebuie sa iau postinor sau efectul marvelonului s-a mai pastrat nefiind nici in perioada fertila...(va rog sa imi raspundeti...nu as vrea sa iau postinor daca nu e cazul...ca stiu ca nu prea e indicat)...VA MULTUMESC MULT, MULT!!!! Andreea.p
2 comentarii
0
23-03-2009, ora 15:52
amalutza20
Nu este medic/terapeut
amalutza20
Buna andreea, si eu iau marvelon dar nu prea stiu sigur ce sa-ti spun in legatura cu amoxicilina, eu am luat alt antibiotic knd am fost racita si am folosit in perioada aia prezervativ. am inteles din ce ai scris ca in zilele cu pastilele 2, 3, si 4 ai luat si antibioticul, este posibil sa aiba o oarecare interactiune, dar sfatul meu este sa nu te ambalezi, du-te la farmacie si intreaba clar daca este nevoie sa iei postinor, cel mai bine ar fi sa mergi la un medic dar presupun ca nu ai prea mult timp la dispozitie, postinorul il iei in 72 de ore de la contact, altfel il iei degeaba. daca suprapui marvelon cu postinor s-ar putea sa apara probleme. mergi la farmacie, spune-ti problema si fa ce te sfatuieste farmacistul. nu lua de capul tau. si data viitoare cand iei antibiotice, foloseste prezervativ, pentru orice eventualitate. Succes!
0
23-03-2009, ora 15:58
andreea.p
Nu este medic/terapeut
andreea.p
multumesc mult amalutza20
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul