marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?

25-11-2007
animis
Nu este medic/terapeut
animis
Buna seara!
Iau marvelon 28 de un an si jumatate si ma intrebam daca aceasta ar putea fi o cauza a reducerii dorintei mele sexuale. Ar fi cazul sa schimb contraceptivul, din aceasta perspectiva? Mentionez ca eu iau marvelon 28 gratuit deoarece sunt studenta; mai sunt si alte pilule gratuite?
Va multumesc!
14 comentarii
0
26-11-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Anul acesta nu mai sunt alte pilule gratuite (se face o licitaţie, în principiu anual), însă există alte metode gratuite pentru studente. Interesaţi-vă la cabinet.
0
03-01-2009, ora 13:32
nieve
Nu este medic/terapeut
nieve
am si eu o nelamurire in legatura cu marvelon 28 mentionez ca e prima data cand i-au anticoceptionale.am luat prima pastila in prima zi de mestruatie cate zile trebuie sa ma protejez sa nu apara o sarcina nedorita? Va multumesc
0
03-01-2009, ora 19:33
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nici o zi dupa prima pilula. Sunteti deja sub protectie.
0
04-01-2009, ora 19:01
nieve
Nu este medic/terapeut
nieve
multumesc mult pentru ajutor
0
12-03-2009, ora 23:59
magdut
Nu este medic/terapeut
magdut
iau pentru prima data marvelon 28 si deocamdata ma simt bine. Ideea e ca atunci cand am fost la cabinet mi s-a zis ca o sa-mi vina menstruatia pe la a treia pastila "mica". Nu s-a intamplat asa si acum sunt in a doua zi de menstruatie si la ultima pastila de marvelon. Cum fac ? imi cumpar din nou si continui sau astept sa imi treaca menstruatia?Multumesc !
0
13-03-2009, ora 08:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ignorati aceasta "menstruatie" si continuati.
0
13-03-2009, ora 23:53
magdut
Nu este medic/terapeut
magdut
multumesc mult! o zi buna
0
14-03-2009, ora 19:39
magdut
Nu este medic/terapeut
magdut
am o problema.eu am fost in orasul de unde sunt sa imi recomande doctorul ce trebuie sa iau si mi-am facut acolo fisa si dosar. Acum sunt la facultate la bucuresti si mi-am terminat pastilele si nu am de unde sa iau...pentru ca nu ajung acasa. Eu luam marvelon 28 si azi am mers la farmacie si nu aveam in schimb mi-au dat marvelon 21. Sunt foarte nesigura nu stiu ce sa fac?? sa iau marvelon 21 sau sa fac o pauza de o luna pana imi rezolv aici???Mentionez ca iau doar de o luna Marvelon 28 pentru prima data.
0
14-03-2009, ora 23:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca luati doar de o luna, nu e bine sa faceti pauza. Ori le intrerupeti si nu mai luati multa vreme, ori continuati sa le luati macar inca 2 luni. Deci, daca doriti anticonceptionale, puteti foarte bine sa luati Marvelon 21, avand grija sa faceti pauza de 7 zile intre 2 folii. Deosebirea dintre Marvelon 21 si Marvelon 28 sunt cele 7 pilule placebo, care ar diminua pericolul uitarii.

Pentru studente, exista Cabinetul de Planificare Familiala de langa Maternitatea Giulesti. Acolo le puteti lua gratuit.
0
26-06-2009, ora 23:30
YoYo_IoAnA
Nu este medic/terapeut
YoYo_IoAnA
Buna am inceput sa iau marvelon 28 de luna asta.Prima pastila am luato din prima zi a menstruatiei mai exact in data de 3 iunie si bineinteles sa zicem ca mentruatia a durat 7 zile ca de obicei atat dura.iar dupa menstruatia de astea 7 zile am tot avut scurgeri rosii dar nu atat de abundente incat sa port un absorbant normal atat cat sa folosesc proteslip.asta sa intamplat pana am ajuns la a treia pastiluta mai mica placebo cand mia venit ciclu normal in data de 26 iunie.si acum sunt la menstruatie.Deci eu toata luna intre menstruatii am avut scurgeri rosii.e ceva neintregula luna viitoare va fi tot asa sa intamplat pana sa obisnuit oragnismul sau nu imi sunt potrivite... lva rog lamuriti-ma si p mine.Stima
0
04-07-2009, ora 22:12
mariamirela
Nu este medic/terapeut
mariamirela
Buna ziua

Am 21 de ani si iau Marvelon28 de 2 luni la recomandarea medicului de la cabinetul de planning. Sunt interesata de reactiile adverse deoarece dupa aproximativ o luna am observat ca imi cade parul mai mult decat de obicei. Incep deja sa devin ingrijorata. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc
0
05-07-2009, ora 21:53
divadeia
Nu este medic/terapeut
divadeia
Buna ziua!!
Am 22 de ani si de o saptamana iau Marelon 28 la recomandarea medicului. Inainte de aceste contraceptive am luat lofemenal timp de 1 an. Prima tableta de lofemenal se lua in a 5-a zi de menstruatie, dar cand am fost acum la cabinet si mi-au fost prescrise marvelon (era deja a 5-a zi de menstruatie) medicul m-a sfatuit sa iau cate 2 pastile pe zi (una dimineata si una seara) pana recuperez acele 5 zile (pt ca marvelon se ia din prima zi de mestruatie). Acum am ajuns la zi cu ele...dar am citit pe internet..pe diferite furum-uri ca timp de 7 zile trebuia sa am contact sexual protejat...ceea ce la mine nu s-a intamplat deloc. Tin sa precizez ca inainte de a lua Marvelon, timp de 3 luni nu am luat deloc contraceptive... Am de ce sa ma ingrijorez? Ar putea sa apara o sarcina?
0
12-07-2009, ora 17:20
kataly
Nu este medic/terapeut
kataly
salut
am o mica problema; am luat marvelon28 2ani pt reglarea ciclului. de 1luna la recomandarea mediculuI nu am mai luat, din cauza durerii unui san. problema mea e ca acum mi-a intarziat ciclu 2zile, ins ca sunt insarcinata???
rog un rasp urgent -
ms anticipat
0
14-07-2009, ora 19:41
mikdutza_mihaela
Nu este medic/terapeut
mikdutza_mihaela
Buna.am si eu niste nelamuriri.am luat marvelon 28 timp de 1 an si am facut intrerupere acuma 3 luni.am avut ultima menstruatie in 22-24 mai iar luna trecuta am vrut sa incep din nou sa iau pastile dar nu mi-a venit.am facut test si mi-a iesit negativ.astept de aproape o luna sa imi vina sa pot incepe sa iau pastilele din nou.ce se poate intampla daca incep sa iau fara sa imi vina menstruatia?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  •