Masea cu nervul scos care se tot umfla

02-09-2018
Elena1995
Nu este medic/terapeut
Elena1995
Buna seara! Va scriu acest mesaj probabil intr-un moment de disperare. Anul trecut pe vremea asta am fost la un dentist pentru a-mi extrage nervii de la o masea. Dupa aceasta interventie mi s-au obturat canalele si maseaua mi-a fost plombata. Aveam dureri groaznice insa doctorul m-a asigurat ca o sa mai persiste maxim o saptamana. Problema era ca maseaua mea inca durea la rece! Am tot incercat sa explic medicului dar nu a inteles si a insistat ca durerea o sa dispara. Am decis sa merg la alt medic stomatolog care a constatat ca nervul mi-a fost extras partial...m-a curatat cu acele pe canale iar, am urmat tratament multe saptamani pana cand durerea groaznica pe care o aveam cedat ( durere pulsatila, extrem de dureroasa cu tot cu ureche etc). In cele din urma durerea a cedat insa intre timp un perete al maselei s-a rupt. Mi s-a pus un pivot, mi s-au obturat canalele si maseaua a fost plombata. In prezent maseaua mai are doar baza cu radacinile si 2 pereti. Maseaua a inceput sa se umfle iar, stomatologul mi-a deschis maseaua iar, iar a plombat-o si tot asa...in ideea sa imi salveze dintele sa nu se ajunga la extractie. In orice caz, n-am mai avut probleme cu maseaua insa doctorul a zis sa lasam mai mult timp ca sa fim siguri ca nu mai apar probleme si dupa sa imi puna o coroana. Dupa 6 luni meseaua a inceput sa se umfle iar si nu stiu ce sa ii mai fac. Momentan ma pregatesc pentru un examen foarte important si nu am posibilitatea sa ajung la dentist decat saptamana viitoare. De ce se umfla in continuare? Ce pot sa ii fac? Va rog sa ma ajutati. Acum simt o durere surda, din cand in cand, nu pulseaza insa simt ca durerea radiaza spre ureche. Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
02-09-2018, ora 23:48
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, va sfatuiesc sa apelati la un medic endodont care lucreaza sub microspop, eventual va va recoamanda si un Ct pentru acel dinte sa aiba toate detaliile si decideti impreuna daca se poate retrata/ extrage.
0
03-09-2018, ora 09:23
Elena1995
Nu este medic/terapeut
Elena1995
Multumesc pentru raspuns! Cunoasteti cumva pe cineva priceput in Constanta?
0
07-09-2018, ora 07:31
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, din pacate in Constanta nu cunosc pe nimeni in acest sens, va pot ajuta pentru Bucuresti. Cu siguranta exista un medic endodont pasionat de meserie in Constanta, de obicei este cunoscut printre medicii dentisti care directioneaza cazurile mai dificile care dumnealui.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul