Măsea de minte crescută strâmb

23-03-2018
AndreiPais
Nu este medic/terapeut
AndreiPais
Bună seara. Scriu cu disperare aceste rânduri, pentru că am o durere imensă in partea stânga și incerc sa inteleg de la ce provine durerea. Am maseaua de minte cea de sus crescută strâmb spre obraz si cand incerc sa inchid gura, ma doare de nu mai pot caci apasa si pe obraz si am o usoara deformare a obrazului acolo. Precizez ca ma doare doar in partea stângă si am si o durere imensă in gât dar numai spre stanga. La început am crezut ca am un simptom fr răceală asa ca am fost si am luat un spray de gât, însă când am observat ca nu trece m-am uitat in oglinda si am observat cum maseaua de sus imi ciopârțește obrazul. De altfel ma doare mușchiul masticator atunci când deschid gura la maxim iar acea durere in gât o simt atunci când incerc sa înghit, parca as avea un fel de nod. Va rog, ajutor. Sunt in UK si mai am 4 zile pana ajung in tara. Nu stiu ce sa fac, căci am la indemana doar o farmacie aici. Spune ti mi ce sa iau căci pana ajung in tara sa extrag maseaua durează 4 zile.
Multumesc anticipat.
5 comentarii
1
24-03-2018, ora 07:26
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Puteti sa luati un antiinflamator si un antibiotic, o sa va calmeze durerea.
1
24-03-2018, ora 19:13
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! In plus fata de ce a spus colega mea, va sfatuiesc sa clatiti gura si cu apa de gura cu antiseptic( fara alcool ) si sa tineti comprese reci pe obraz.
0
24-03-2018, ora 21:21
AndreiPais
Nu este medic/terapeut
AndreiPais
Multumesc tare mult. Am incercat o crema Bunjela se numeste. Mi-a recomandat -o cineva aici in UK, am fost la spital la ei la urgente si m-au pus sa sun la numarul pentru urgențe 111 ceva de genul cum 3 la noi 112. Din spital. Va da ti seama cat is de idioti englezii.
Apoi am plecat in lumea mea cu tot cu durere, am oprit pe la fiecare farmacie. Nu iti da nimeni antibiotic fără prescripție de la medic. De unde naiba sa iau prescripție sâmbătă. Ridica toți din umeri, nu ii intereseaza ca mori.
Am luat o apa de gura antiseptica si folosesc si o crema antinflamatorie. Mi a mai cedat puțin însă cred că e infecție, căci mi s-a acoperit maseaua de minte de jos cu gingie.
0
28-03-2018, ora 16:57
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
in cazul in care aveti gingie crescuta peste maseaua de minte tot ce este posibil ca aceasta sa intretina inflamatia si infectia acolo, si probabil maseaua aceea nici nu poate erupe in cavitatea bucala din diferite motive ce nu pot fi evaluate fara o radiografie.
Sunt cazuri in care maselele de minte sunt de scos si de aceea dau dureri insuportabile, ca si simptomatologie.
O zi buna si sa aveti zile cat mai linistite pana ajungeti in tara sa va puteti rezolva problema.
O zi buna!
0
28-03-2018, ora 17:36
AndreiPais
Nu este medic/terapeut
AndreiPais
Am ajuns in țară, în sfârșit, am fost la medic, mi-a dat antibiotic, am făcut radiografie, mi-a dat diagnostic de pericoronarită acută, sunt sub tratament de augmentin 1000 mg si ceva linex probiotic.
Urmează un detartraj si extracția respectivă după ce scade inflamatia si am inteles ca trebuie sa imi scoată puroiul întâi, sa treaca infecția, etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul