maseaua de minte

18-02-2013
oana_onysa
Nu este medic/terapeut
oana_onysa
am facut o radiografie la maseaua de minte ca ma durea si medicul mi-a spus sa merg la un medic specialist in chirurgie pt ca in afara de maseaua de minte care e iesita inauntru ma-i am o radacina crescuta..oare e o operatie riscanta ca imi este foarte frica.multumesc
4 comentarii
0
18-02-2013, ora 13:16
L28
Nu este medic/terapeut
L28
Eu mi-am extras maseaua de minte acum maxim o luna, a fost o interventie usoara, nedureroasa.Precizez insa ca nu am avut complicatii de nici un fel, maseaua era in totalitate crescuta in exterior iar extractia a decurs normal.Trebuie respectat sfatul medicului si dupa extractie sa se clateasca zona cu apa cu sare timp de cateva zile.In rest, pot sa spun ca este foarte usor si nedureros.Multa bafta si nu trebuie sa-ti fie frica, important este sa rezolvi problema!:)
0
19-02-2013, ora 11:48
eros1
Nu este medic/terapeut
eros1
este vorba de o operatie insa nu pot sa zic ca e una riscanta... respecta indicatiile medicului si va fi bine:). bafta!
0
19-02-2013, ora 17:44
angst
Nu este medic/terapeut
angst
eu mi-am extras maseaua de minte acum 6 zile. a fost inclusa total- st. jos. nu am simtit nimic. multumiri doctorului Talpos- Timisoara(Smile Clinic). pana azi nu m-a durut deloc.azi a inceput. sper ca nu e nimic in neregula. nu pot deschide gura mai mult de 2 cm. ma bucur ca am scapat cu bine. sanatate.
0
21-02-2013, ora 18:03
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
orice interventie chirurgicala presupune niste riscuri, insa atata timp cat aceasta este efectuata de un medic stomatolog cu specializare in chirurgie se presupune ca riscurile sunt mai reduse.
in timpul interventiei nu veti simti durere deoarece se face sub anestezie.
trebuie sa va asteptati la un disconfort cateva zile dupa, in sensul ca este posibil sa va umflati putin, sa nu mai puteti deschide gura maxim cateva zile, veti avea un regim alimentar cu ceva restrictii, veti lua antibiotice si antiinflamatoare.

daca molarul de minte deja v-a creat deja probleme, nu trebuie amanata extractia lui, complicatiile posibile sunt destul de serioase.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  •