Mastita

24-11-2016
Mauc
Nu este medic/terapeut
Mauc
Cand bebele meu avea o luna intr-o dimineata dupa o noapte in care bebe a dormit fara sa se trezească apsolut deloc sa suga fiind foarte obosit de la baita mam trezit cu sanul drept umflat si rosu si ma durea groaznic...Am incercat sa trag cu pompa laptele din san dar nu suportăm durerea.Mama mea sa speriat si am fost imediat la doctor care mia zis ca am mastita am primit tratament mi-au spus sa scot cat mai mult lapte din san si cam intr-o saptamana mi-am revenit dar problema este ca sanul drept mia ramas mai mare decat cel stang.Eu alaptez si acum bebele meu are 7 luni fara o saptamana in sanul drept tot timpul laptele e mai mult si bebe tot de cel drept e mai multumit de cel stâng nu prea ii convine.Intrebarea mea este ramane asa sanul sau dupa ce o sa intarc copilul o sa revina la dimensiunea normala sau macar apropiat de celelalt san.Adică ce sa spun sunt foarte speriată nu stiu cum sa fac ai ce sa fac mie teama ca o sa raman asa e diferenta cam mare va rog ajutatima.Multumesc si imi cer scuze pentru greselile de scriere ca stiu ca sunt multe
1 comentarii
0
17-05-2017, ora 23:31
lidia00
Nu este medic/terapeut
lidia00
Buna,

Nu stiu daca mai conteaza, dar poate gaseste alta mamica aflata in necaz. :)
Cred ca in primul rand ai nevoie de un medic cu care sa vorbesti deschis si din timp. Nu e ok sa ajunga nimeni abia la urgente sa gaseasca o solutie pentru probleme de genul.
In al doilea rand, ideal este sa incerci mai multe variante pana la un antibiotic (e posibil sa ajungi si la el, dar mai bine nu pentru ca iti va modifica compozitia laptelui si poti sa iti iei gandul de la a alapta.
In ultimul rand, eu iti pot recomandat ce al luat. E un probiotic izolat din lapte de mama, deci natural si la mine a inceput sa functioneze deja la cateva ore. -------* Daca vrei iti pot da detalii sau poti cauta pe net ori sa vorbesti cu medicul. Eu ma fost multumita.

Spor!

Lidisor

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Modificarile sanilor in timpul alaptarii

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: