Masturbare??????????

06-05-2007
Nu este medic/terapeut
am 22 de ani, sunt inca virgina... dar am dorinte sexuale si ma masturbez din cand in cand... nu des... cam o data pe saptamana... nu mi introduc obiecte in vagin, dar imi frec clitorisul... e posibil sa se mareasca din cauza asta?
14 comentarii
0
07-05-2007, ora 00:00
geodexter2000
Nu este medic/terapeut
geodexter2000
sal crina. nu sunt doctor dar din cate stiu eu e normal sasi mareasca volumu sau macar s fie ceva mai "tare" clitorisul tau, atunci cand te masturbezi. -*...scuze dk am deranjat

(*modificat de admin)
0
07-05-2007, ora 00:00
xela
Nu este medic/terapeut
xela
Nu iti face griji, mastrurbarea nu are efecte adverse de acest gen. De fapt masturbarea nu are absolut nici un fel de efect fiziologic chiar si de la excese, cu exceptzia unei iritatzi in zona respectiva de la prea mult exces, dar asta se intampla si la actul sexual normal. Singurele repercursiuni adverse pot sa fie de ordin psihologic.. adica daca esti obsedata de asta toata ziua.
Este totusi posibil ca sa fi intro stare de excitare pe parcursul zile (chiar si fara sa realizezi) cea ce poate duce normal la o marire a clitorisului datorita stari de excitare. Am vazut ca ai mai intrebat pe forum daca se poate face operatzie de misorare.. da... orice operatzie este posibila.. dar orice doctor intreg la cap nu va face chestia asta doar ca de amorul artei, putem sa zicem ca este o operatzie mai mult estetica decat necesara. Normal cu excaptzia cand te nasti cu anumite malformari ale orgenelor genitale... cea ce nu cred ca este cazu. Asa ca iti recomand sa nu iti faci probleme. Mai bine ti-ai gasi un partener care sa aiba grija de tine si probabil ca aceste complexe vor disparea de la sine.
Nu ma pot abtzine si tre sa mentzionez ca decat sa iti gasesti un partener care sa nu te iubeasca sau sa te intelega, doar de dragul de ati gasi un partener cu care sa faci sex mai bine mai astaptzi si continui sa te masturbezi. Nu de alta dar considerand faptul ca esti inca virgina o deceptzie va avea repercursiuni mult mai mari decat cele cu care te confruntzi acum (Da e o referire la personaje de genul Dexter care imi pare ca a vazut fata si masturbare si se gandeste sa profite de ocazie). Asa ca iti recomand sa gasesti pe cineva care sa aprecieze si alte calitatzi la tine in afara de cele metionate in postul tau, sa fie suficent e inteleator si sa o ia usor... intr-un cuvant cineva care sa te iubeasca pentu cea ce esti.
0
08-05-2007, ora 00:00
geodexter2000
Nu este medic/terapeut
geodexter2000
sal din nou. imi pare foarte rau s aud asa ceva din partea "xela".NU. NAVEAM DE GAND SA PROFIT DE CRINNA22. din contra multe fete au profitat de mine. am 26 ani am trait cu o fata 4 ani si de curand ma parasit din diverse motive. si inca o data zic k nu am de gand sa imi bat joc de vreo fata, k stiu cum e viata asta pe care o traim. grea.
0
11-07-2008, ora 00:00
andrei 2008
Nu este medic/terapeut
andrei 2008
fratele fetele au o vrajeala in ele la greu.te fac sa te indragostesti de ele, sa le fii la picioarele lor dupa care din n motive de 2 bani te lasa.mie mi s-a intamplat cu o tipa din bucuresti care pot sa zic ca a fost singura fata pe care am iubit-o.asta e.e mo lume de caini.din pacate trebuie sa mergem mai departe fara regrete
0
04-02-2009, ora 18:26
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Foarte tare, Dexter! Esti o biata victima! Femeile profita de tine ))) Dar cum tu esti un bun samaritean, ti-ai zis ca ar fi bine sa-i oferi Crinei putina consiliere )))
0
13-02-2009, ora 20:03
mondena
Nu este medic/terapeut
mondena
buna am niste intrebari cu privire la masturbare. am 25 de ani si sunt virgina dar ma masturbez. si folosesc si vibratiare intravaginale. nu stiu daca am ajuns la orgasm sau nu. ma umezesc. uneori simt cum se contracta cred ca muschii din interiorul vaginului, picioarelesi parca nu imi mai pot atinge clitorisul. intrebarile mele sunt altele. sunt o persoana energica si cu toate ca nu mananc mult m-am ingrasat mult, eu am o constitutie solida dar acum m-am ingrasat enorm de mult si chiar daca nu mananc nu reusesc sa slabesc. are vreo legatura faptul ca ma masturbez. mentionez ca ma masturbez cam de 2 ani si pana sa incep puteam slabi usor daca ma ingrasam acum nu mai pot slabi respectand aceeasi dieta. chiar inainte de a incepe sa ma masturbez am tinut o cura de slabire si am fost foarte multumita de rezultat dar pe parcurs am pus la loc si peste greutatea pe care o aveam inainte in mai putin de un an, nu stiu ce se intampla. crezand ca voi afla niste raspunsuri m-am hotarat sa merg si la un endocrinolog si la un nutritionist. m-am dus la un endocrinolog si m-a intrebat daca am inceput viata sexuala, am fost uimita ca mi-a pus o astfel de intrebare si nu inteleg de ce. ce ar fi trebuit sa ii raspund? uneori folosesc un vibrator si daca il tin mult pe clitoris incostient parca urinez, tot am incercat sa imi dau seama ce este daca e urina sau nu dar nu am putut sa imi dau seama cantitatea de lichid este destul de mare. ce poate fi?
nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc pana la urma sa aflu niste raspunsuri, nu as vrea sa incerc toate sfaturile ca nu imi permit. multumesc
1
14-04-2009, ora 03:51
bbmiau
Nu este medic/terapeut
bbmiau
Oarecum amuzant forumul asta sau ce o fi !! :)) Prima oara m-am masturbat la gradinitza. De pe clasa a 4-a adica la ~ 10 - 11 nu stiu daca a trecut o perioada de mai mult de o saptamana juma sa nu o fac..in rest aproape zilnic. Acum am 22 de ani si nu am nici o problema de ordin psihic sau fizic si nici EJACULARE PRECOCE. Cand am inceput sa "practic" in urma orgasmului nu eliminam lichid seminal, nici nu aveam cum. La pubertate cand a aparut sperma, am invatat sa am orgasm fara sa ejaculez desi greu cu timpul am reusit (ejacularea totusi exista dar se produce in vezica si nu afara). Ideea e ca desi fac asta 6 zile pe saptamana cel putin o data pe zi, am si prietena, de care sunt f multumit dpdv sexual... apropo masturbandu-ma am reusit sa devin mai potent invatand sa ma controlez (deci nici vorba de ejaculare precoce).. SI INCA CEVA, experientza mi-a aratat ca e mai greu sa faci sex de 3-4 ori pe zi/noapte 1-2 ore cu prietena decat sa te masturbezi o data 10-20 min din toate punctele de vedere... la ce concluzie ajungeti ? ca sexul normal te distruge fizic si psihic de cel putin 3 ori mai mult decat simpla masturbare care iti oboseste mana :))...nu intelegti gresit, nu as da o partida de sex cu femeia pe care o iubesc pentru o masturbare, deci nu am ajuns introvertit din cauza asta
0
14-04-2009, ora 03:52
bbmiau
Nu este medic/terapeut
bbmiau
Vechile mituri că masturbarea duce la nebunie, îţi opreşte creşterea, [etc...] sunt doar asta, mituri care-şi aveau probabil originea în atmosfera puritană a epocii victoriene. Nu numai că masturbarea nu are efecte negative, dar probabil e mai sănătoasă decât încercarea de a suprima puternicele impulsuri sexuale pe care le simt mulţi bărbaţi, mai ales adolescenţii. Masturbarea oferă o descărcare importantă şi sigură a acestor impulsuri şi-i păzeşte pe bărbaţi de practicile nesigure cum ar fi sexul cu prostituatele, relaţiile adultere sau sexul forţat, adică violul.
Nu există nici o dovadă ştiinţifică că masturbarea cauzează orbire, nebunie sau ale boli menţionate de Ellen White. Orice fiinţă umană cu puţină raţiune îşi dă seama că masturbarea nu poate fi mai dăunătoare decât actul sexual propriu-zis! Clinica din Cleveland afirmă:

În general, comunitatea medicală consideră masturbarea a fi expresia naturală şi nedăunătoare a sexualităţii atât bărbaţilor cât şi femeilor. Nu provoacă nici o rană fizică şi nici nu face rău trupului şi poate fi practicată temperat de-a lungul vieţii unei persoane ca parte a unui comportament sexual normal." (© Copyright 2001, The Cleveland Clinic)
0
04-07-2009, ora 21:32
sindy
Nu este medic/terapeut
sindy
Am si eu o intrebare, am 30 de ani, sotul 38 si suntem de 5 ani casatoriti...sotul nu ma vrea in pat, mereu este obosit ba plecat in delegatie luni de zile si cand vine acasa nu ma vrea...nu comunicam, nu imi raspune...suntem impreuna in 3 luni odata si cand mereu este langa mine...si am aflat ca se masturbeaza...de ce ?? care o fi motivul?? de divortat nu vrea...efectiv ne intelegem bine daca nu ii cer sa facem sex impreuna...si el imi recunoate ca se masturbeaza cand este plecat in delegatie.si cand e langa mine nu are chef si nici pofta.voi ce parere aveti???
0
04-07-2009, ora 23:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pt.sindy:raspunsul il gasesti chiar in comentariul tau!!Faptul ca se masturbeaza il determina sa nu aiba nicio atractie sexuala fata de tine!!Si daca nu asta este motivul, inseamna ca are pe altcineva, avand in vedere ca este plecat atat de mult...Exista posibilitatea sa fie doar o scuza chestia cu masturbarea, numai ca sa nu recunoasca faptul ca are pe altcineva...Cam ciudat...Daca este de acord, mergeti impreuna la consilere de cuplu/sexolog, poate reusiti sa va rezolvati problemele!
Numai bine
0
31-07-2011, ora 08:27
adrianbasy
Nu este medic/terapeut
adrianbasy
@ : jaquelinne
jaquelinne nu cred ca are pe nimeni, sa obisnuit sa se masturbeze iar de acum nu are erectie decat instantaneu sau daca se masturbeaza.Am avut o amanta cu care intretineam relatii zilnic.Fiind o tipa curioasa din fire, nu stia sa spuna nici unui barbat nu, desi chef de regulat nu prea avea intotdeauna.Intr-o buna zi imi spune:
-Bai nu mai rezist, m-am incurcat si cu tine si cu un var de-al sotului si fiecare mi-o trageti de cel putin doua ori pe zi, mi-ati facut-o harcea parcea nu stiu ce sa mai fac.La vremea aia, ea avea 28 de ani, sotul 31 iar varul sotului 24 plus eu.Erau deci motive serioase sa o cred ca o doare.I-am sugerat sa-l masturbeze pe barbata-su sau pe varul lui ca sa scape ea mai ieftin.In cateva zile a reusit sa-l convinga pe varul lui barbata-so sa-l masturbeze si a facut asta cam un an de zile de cate 2-3 ori pe zi.Ajunsese ala ca sa mearga la masaj trapy si platea femei sa-l masturbeze.
0
24-08-2018, ora 11:17
aLEsandraa
Nu este medic/terapeut
aLEsandraa
VA ROG SA MA AJUTATI!!
Bună ziua! Ma numesc Alesandra. Cand eram mica ma masturbam cu vibratorul după care am descoperit ca ma pot excita si cu mana.Nu am avut nici o problema pana acum. (Tin sa mărturisesc ca ma masturbez o data la cateva luni). Joia trecuta m am masturbat si ziua urmatoare a început sa ma doara intre fund si zona genitala.(cand ma ridicam din pat). Dupa care am inceput sa am usoare usturim cand faceam pipi si înțepături usoare.
Si tin sa mai zic ca de cateva luni am mancarimi in zona genitala.[ Am decis sa ma las ptr ca nu vreau sa se intample ceva si nici sa ma aleg cu ceva.]
Ma rog sa nu fie ceva grav si sper doamne sa imi treacă. ( ma gandeam ca poate o fi de la mersul pe bicicleta, ptr ca in ultimul timp am mers cu bicicleta).
Daca nu o fii de la bicicleta atunci oi fii racit sau am facut o infectie sau s a inflamat zona??..nuj ce altceva..

Va rog frumos sa ma ajutati, sunt foarte speriata si stresata..chiar imi este frica. Multumesc.
1
24-08-2018, ora 11:57
Singur Impreuna
Nu este medic/terapeut
Singur Impreuna
Pt Alesandra: Cred ca e vorba de o infectie fie cu o bacterie fie cu oi ciuperca. Poate fi infectie urinara. Poate fi de la lipsa igienei virbatorului. Dar in primul rind nu e nimic asa de speriat. Se trateaza, numai ca trebuie mers la un consult ginecologic. Du-te singura, daca nu vrei sa spui la nimeni. Probabil se trateaza cu un unguent sau cu o pastila. Eventual si la farmacie, daca gasesti o farmacista mai de ajutor, si descrii simptomele in detaliu, iti poate recomanda o crema sa incerci. Dar cel mai bine e un consult medical - nu e nici o rusine asta.
0
25-08-2018, ora 15:57
aLEsandraa
Nu este medic/terapeut
aLEsandraa
Multumesc mult pentru sfat. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la femei
  • Mituri despre masturbare
  •