masturbarea este daunatoare?

22-04-2010
paulll1
Nu este medic/terapeut
paulll1
este des daca ma masturbez in fiecare zi?si este daunator?rasp plz
5 comentarii
0
25-04-2010, ora 22:32
cezarjunior
Nu este medic/terapeut
cezarjunior
in ritmul acesta devi dependent, daca nu esti deja.nu-i bine.cauta o fata
0
30-07-2010, ora 20:09
cipika
Nu este medic/terapeut
cipika
SALUTARE AM 26 ANI SI SUNT CASATORIT RECENT.DESI AM O SOTIE FRUMOASA SI ATRAGATOARE CAUT SA MA MASTURBEZ O DATA IN ZI.INTREBAREA MEA ESTE CUM AS PUTEA SCAPA DE ACEST VICIU SAU MACAR SA RARESC, ROG MULT SA IMI RASPUNDA CINEVA CARE A TRECUT PRIN CE TREC EU SAU UN SPECIALIST.NU VREAU RASPUNSURI CU TENTA RELIGIOASA.(A NU SE INTELEGE GRESIT) SUNT CRESTIN MULTUMESC!!
0
11-09-2010, ora 09:34
E.U.P.
Nu este medic/terapeut
E.U.P.
Am auzit ca masturbarea este cea mai buna (zicea cineva pe un site) pentru ca te poti excita asa cum sti tu mai bine si de asemenea esti ferit de tot felul de boli.
Bineinteles, nu stiu daca are dreptate in totalitate.
0
22-11-2010, ora 15:59
special
Nu este medic/terapeut
special
te simt bine, iti place dar am auzit si eu ca nu este foarte buna in timp
0
22-11-2010, ora 22:21
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Paulica, sa te masturbezi zilnic nu este daunator fizic ci psihic. Te-ai putea obisnui cu acest confort, de a ajunge la orgasm repede (pentru ca stii cum sa-ti provoci placere) si fara sa mai depui efort in a convinge o femeie sa-ti ofere satisfactie sexuala, fara BTS-uri, etc. Pare mai comod sa te autosatisfaci manual decat sa treci pe "pilot automat" care, uneori, mai bajbaie pe ici pe colo, pana se obisnuieste cu "cutia ta de viteze" :) Masturbandu-te zilnic, cazi in cealalta extrema, in care ai impresia ca n-ai nevoie de o femeie ca sa te faca sa te eliberezi de energiile tale sexuale. Chestia asta cu masturbarea zilnica iti poate creste pretentiile excesiv in ceea ce priveste femeile. O sa devii un vesnic nemultumit de femeile din viata ta pe motiv ca ele nu reusesc sa te satisfaca asa de repede si de bine pe cat reusesti tu insuti prin masturbare. Trebuie sa incerci sa interactionezi mai mult cu femeile si sa le arati clar ce-ti place. Iat tu, draga Cipika, ai o sotie tanara, frumoasa si atragatoare dar te masturbezi zilnic. Poate ca esti hipersexual si poate ca frumoasa ta sotie nu se ridica la nivelul tau de testosteron:) Sau poate ai ramas cu aceasta practica din adolescenta, atunci cand nu aveai langa tine o sotie frumoasa si atragatoare. O sa-ti treaca cheful de masturbat dupa ce o sa-ti mai scada libidoul, cam peste vreo 20 de ani :) Nu-i nimic rau in a te masturba, daca ai nevoi fizice la care sotia nu face fata. Ori iti iei inca o sotie neoficiala :) ori o convingi pe sotia ta sa-ti ofere mai mult. Varianta corecta numai tu o poti gasi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •