Masturbarea si sexul

12-02-2009
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
AM 19 ani si am partener de 10 luni insa tot imi provoc masturbari destul de dese.De ce? Cu partenerul fac dragoste foarte des. va rog datimi sfaturi.
8 comentarii
0
12-02-2009, ora 17:38
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
cred ca ai un temperament mai aprins.
Am avut si eu o perioada in care ma masturbam des, dar eu am 32 de ani si nu am partener.
Uneori este bine sa te mai si abtii pentru ca orice exces nu este bun. Multe orgasme te pot epuiza.
stii ca uneori de ce o faci, de aia ai mai vrea.
Daca nu te poti abtine si iti vine sa o faci des este bine sa vorbesti si cu un medic, sa nu ai vreo forma de isterie.
Eu asa am avut. dar acum mi-a trecut.
Numai bine
0
12-02-2009, ora 17:57
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
multumesc pt raspuns, dak sunteti de acord sa imi mai raspundeti la niste intrebari va multumesc.Dupa o perioada de 2 luni active cu prietenul, acesta a venit cu ideea de a face sex oral pt k isi dorea ff mult sa vada cum e.A incept el prima data si apoi dupa ceva timp am facut si eu, insa at knd el imi face, am retineri, adik nu pot sta relaxata tot timpul?poate fi asta cauza neaparitiei orgasmului? ce pot face?
0
12-02-2009, ora 18:35
xenopol
Nu este medic/terapeut
xenopol
cand ai inceput sa te masturbezi cati ani aveai?
0
12-02-2009, ora 18:38
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
cred k pe la 15 -16 ani.
0
13-02-2009, ora 19:56
mondena
Nu este medic/terapeut
mondena
buna am niste intrebari cu privire la masturbare. am 25 de ani si viata sexuala nu am inceputo dar ma masturbez. nu stiu daca am ajuns la orgasm sau nu. ma umezesc. uneori simt cum se contracta cred ca muschii din interiorul vaginului, picioarelesi parca nu imi mai pot atinge clitorisul. intrebarile mele sunt altele. sunt o persoana energica si cu toate ca nu mananc mult m-am ingrasat mult, eu am o constitutie solida dar acum m-am ingrasat enorm de mult si chiar daca nu mananc nu reusesc sa slabesc. are vreo legatura faptul ca ma masturbez. mentionez ca ma masturbez cam de 2 ani si pana sa incep puteam slabi usor daca ma ingrasam acum nu mai pot slabi respectand aceeasi dieta. chiar inainte de a incepe sa ma masturbez am tinut o cura de slabire si am fost foarte multumita de rezultat dar pe parcurs am pus la loc si peste greutatea pe care o aveam inainte in mai putin de un an, nu stiu ce se intampla. crezand ca voi afla niste raspunsuri m-am hotarat sa merg si la un endocrinolog si la un nutritionist. m-am dus la un endocrinolog si m-a intrebat daca am inceput viata sexuala, am fost uimita ca mi-a pus o astfel de intrebare si nu inteleg de ce. ce ar fi trebuit sa ii raspund? uneori folosesc un vibrator si daca il tin mult pe clitoris incostient parca urinez, tot am incercat sa imi dau seama ce este daca e urina sau nu dar nu am putut sa imi dau seama cantitatea de lichid este destul de mare. ce poate fi?
nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc pana la urma sa aflu niste raspunsuri, nu as vrea sa incerc toate sfaturile ca nu imi permit. multumesc
0
12-03-2009, ora 13:39
david_cdd
Nu este medic/terapeut
david_cdd
pentru mondena !

nu cred ca te ingrasi fara sa mananci mult (depinde cum defineti tu cuvantul "a manca putin"). in 2 ore de antrenament in sala de forta se consuma ~ 600kcalori iar 1 orgasm consuama ~ 6000kcalori asa ca sati faci idee, de aceea si sportivii profesionisti fac sex mai rar ca apoi au de recuperat ! daca incepi sa te masturbezi si nu ajungi la final chiar ai o problema dar tu trebuie sa stii mai bine !
0
30-03-2009, ora 00:24
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Am vazut ca se intra des aici, am intrat si eu. Putine raspunsuri, fata de numarul de curiosi.
Intr-adevar, e destul de corect cam tot ce s-a scris aici. Nici o problema.
Tot la fel de corect ar fi sa lasati cate un mesaj, chiar daca nu spuneti mare lucru... multumesc.
Ia sa vedem, mai departe...
0
02-04-2009, ora 09:03
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
pentru mondena
recunosc ca si eu chiar daca sunt maritata ma masturbez ori cand ma inervez si ma super pe sot, ori cand am pofta :D si el doarme sau mai ales cand ma uit la filme xxl ceea ce se intampla mai rar dar ce ma dus la masturbare a fost faptu ca am descoperit ca e mai usor sa te simti bine asa si mai repede decat atunci cand ma culc cu sotul meu, dar vroiam sa iti spun ca practic aia e orgasm si ejaculare lichidul ala care iti curge usor si cand simti muschi cum ti se contracta si de bine ce te simti iti vine sa te sui pe peretti, raspuns la vibrator si lichidul celalat nu iti pot da pt ca nu stiu cum e ca nu am incercat si nici nu ma tenteaza, totusi am o nelamurire de ce nu ai inceput viata sexula cu un partener la varsta asta? si garantat si automat nu te ingrasi de la sex din contra el te ajuta la slabit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Relatia de cuplu
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Relaţia de cuplu după apariţia primului copil
  • Importanţa banilor în alegerea partenerilor
  • Mituri despre masturbare
  • Bărbații și femeile percep infidelitatea diferit
  • Polii opuși se atrag? Doar dacă nu ești într-o relație, arată un studiu
  • ENTWINE – aplicația care evaluează atracția dintre partenerii romantici
  •