materie fecala

16-07-2009
fag
Nu este medic/terapeut
fag
buna ziua, ma confrunt cu o problemagrea.am vazut materie fecala in zona vaginului, nici nu stiu cum sa explic.nu chiar in vagin, ci la intrarea in vagin.lipsa mea de cunostinte e rusinoasa, dar va rog sa ma iertati.sufar de constipatie de 13 ani de cand am nascut baiatul.am momente cand merg bine afara, dar am momente cand simt ca nu mai pot.am urmat regimuri, naturiste, mai multe lichide, fructe.mai mult fiert, dartoate au fost pe moment.am uitat sa precizez ca am 38 ani.va rog mult daca se poate ca un medic sa imi dea un raspuns.va rog din suflet.mii de multumiri.
1 comentarii
0
19-07-2009, ora 11:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Probabil a iesit o particica din bolul fecal fara sa-ti dai seama si s-a mutat mai in fata spre vagin sau dupa o defecatie, dupa ce ai fost la toaleta TE- AI STERS GRESIT cu hrtia igienica, din spate inspre fata, mobilizand materii fecale spre vagin.Nu te-ai sters corect si bine si nici nu te-ai spalat dupa.Deci sa fii atenta alta data, caci asa poti face infectii genitale sau urinare cu microbi care, de obicei, ii gasim in intestin. Spata-te zilnic si schimba chilotul zilnic.Pentru constipatia cronica sunt in farmacii multe medicamente bune [ Duphalac, Lactulolose, Mentholax, Dulcolax etc.], ai grija cu greutatea corporala, fii atenta la ce mananci si bea multe lichide.Dar daca se mai intampla si alta data ceea ce ai povestit, stiind ca tu procedezi corect cand mergi la toaleta, adreseaza-te, cu un bilet de trimitere, unui chirurg. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul