maxilar si masea

06-04-2012
mioryca89
Nu este medic/terapeut
mioryca89
Buna ziua! am 2 probleme...acum 3 ani am mers la un stomatolog pentru ca aveam o masea sparta, mi-a scos nervii si mi-a plombat-o, dar am mai avut cand si cand mici dureri la masea, de unde am tras concluzia ca nu mi-a scos toti nervii...nu stiu daca e o concluzie buna sau nu! Acum am abces la acea masea si iau antibiotice! trebuie sa merg la stomatolog, sau va trece infectia cu antibiotice si gata?:D A doua problema este cu maxilarul, care trosneste la incheietura unde se unesc, in modul ca si atunci cand il misc ca sa nu mai zic atunci cand mananc! Am citit in subiecte asemanatoare sa merg la specialist, dar vroiam sa va intreb in ce consta tratamentul dat de un specialist...aparat dentar...sau...?va multumesc pentru amabilitate...o zi buna
1 comentarii
0
07-04-2012, ora 20:28
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
antibioticele luate pe cale generala pot ameliora temporar problema, numai tratamentul local rezolva complet infectia. mergeti deci la stomatolog pentru refacerea tratamentului de canal.
in privinta problemelor articulare, este necesara intai determinarea cauzei si apoi, in functie de aceasta se aplica un anumit tratament. aparatul ortodontic este o solutie numai daca tulburarile articulare sunt date de o ocluzie incorecta ( inghesuiri dentare, anomalii maxilare scheletale)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK