medic gastroenterolog pediatru in bucuresti

06-05-2011
vlad danut
Nu este medic/terapeut
vlad danut
am o fetita de 6 ani care are o problema, are momente cand pateaza chilotelul cu materie fecala, are abdomenul meteoric, elimina gaze urat mirositoare se plange de dureri in jurul buricului are momente cand se palange de dureri de cap, si cateodata are ca un mucus la fundulet.la 6ani are 17kg si 106cm.va rog recomandati-mi un gastoenteolog pediatru in bucuresti
9 comentarii
0
07-05-2011, ora 11:16
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pana gasiti un gastroenterolog pediatru, incercati sa nu-i mai dati absolut nimic care sa contina lactate si legume, fructe crude. Macar o saptamana. E posibil sa aiba si o intoleranta la lactate. S-ar putea sa remarcati schimbari neasteptate.
Oricum, va trebui sa fie testata si pentru intoleranta la gluten, medicul va va indica ce investigatii trebuie facute, daca sa ia probiotice. Daca nu rezolvati satisfacator, mai dati semn aici, e foarte greu de trait normal cu senzatiile acelea de disconfort abdominal, mai ales la o fetita de sase ani!
Multa sanatate si nu va lasati pana nu aflati CAUZA, nu acceptati doar un diagnostic de colon iritabil!
0
07-05-2011, ora 12:27
vlad danut
Nu este medic/terapeut
vlad danut
multumesc am sa incerc dar vreau sa ajung la bucuresti ce medic gastoenterolog pediatru imi recomandati
0
07-05-2011, ora 13:13
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Chiar nu stiu sa va recomand gastroenterolog pediatru, intrebati medicul de familie sau incercati pe google ce clinici au medic pediatru si sunati sa va interesati direct. Dar pana gasiti, ca sa nu faceti alte drumuri ulterior, faceti-i analize- coproparazitologic, coprocultura din scaun, ecografie abdominala si pelvina.
Mucusul in scaun arata cert ca, intestinele, mai ales colonul este iritat de niste substante din mancare sau paraziti. Iar mirosul si balonarea la fel, o fermentatie puternica. Durerea de cap, la fel este data de foarte probabilele intolerante. V-am scris cu raspundere ca si cum ar fi vorba de cineva din familia mea. Deci tb eliminat ce nu se digera si restabilita flora intestinala. Multi medici recomanda iaurtul sau branza de vaci ptr refacerea florei intestinale, fara sa vada daca exista o intoleranta la lactate si chinul continua. Incercati o saptamana fara lactate si cruditati si observati scaunul si simptomele in continuare.
Sau mergeti la urgenta in localitatea de unde santeti si va vor indruma.
0
07-05-2011, ora 16:07
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
spitalul Grigore Alexandrescu, sectia GASTRO.
0
19-07-2012, ora 18:58
Cris.A
Nu este medic/terapeut
Cris.A
Cum trebuie procedat pentru a ajunge cu copilul chiar la sectia gastroenterologie la Spitalul Grigore Alexandrescu? Fetita mea a venit cu trimitere din alt judet, dar a fost consultata la camera de garda. Aici ni s-au dat de facut niste analize, iar a doua zi a fost chemata la Policlinica pentru reteta. Tratamentul a fost de 2 luni. Din pacate, se simte rau in continuare. Are nevoie de investigatii suplimentare la sectia gastroenterologie. Are dureri de burtica, greata si senzatie de voma zilnic. Va multumesc!
0
07-09-2016, ora 17:17
lavinia chiper
Nu este medic/terapeut
lavinia chiper
Am aceeasi problema cu fetita mea de 4, 5 ani are mari dureri balonare.ne au vazut 6 dr. Nu mai stiu ce sa fac.Nu a dormit de 2 nopti.Dunt disperata.Tit fekul de tratamente:nexium, omez, controlock, debridat, no spa, ranitidina.2 internari si nimic.A slabit ffff tare are mucus in caca gen bobite invelite, gaze, balonare.helo am nev de un doctor bun.I am incercat pe toti de la budimex deci
0
06-03-2019, ora 00:15
AndreeaA.
Nu este medic/terapeut
AndreeaA.
Vă rog daca ați găsit medic gastroenterolog pt fetita dv să îmi recomandați și mie.Stiu ca anuntul este mai vechi.dar îmi încerc și eu norocul.
0
23-05-2021, ora 01:36
Dsp_sim
Nu este medic/terapeut
Dsp_sim
Buna ziua!Ati aflat de un medic gastroenterolog bun pentru copii?Avem probleme cu copilul si nu reusim sa gasim tratamentul corect.Multumesc!

Petrescu Simona
0724928253
0
29-03-2022, ora 15:40
Nicole86
Nu este medic/terapeut
Nicole86
Incercati sa luati legatura cu medicul Adrian Stanciu are experienta si intuitie!Am fost la 9 medici pana am ajuns la dansul Diagnostic dupa cativa ani de nopti albe si suferinta, alergie la proteina laptelui de vaca si intoleranta la lactoza.Speram in vindecare completa intr-o buna zi.Credinta si optimism !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici