Medicament pt durere de cap.

04-11-2014
mary22
Nu este medic/terapeut
mary22
Buna ziua !!! Va rog frumos domnilor doctori, puteti sa imi recomandati un medicamet care se poate lua fara prescriptie medicala pt durere de cap. Tatal meu de 50 de ani, acum circa 30 de ani a lucrat intr-un loc unde era ff mult curent de aer. de atunci de fiecare data cand sta in curent sau este mai rece afara il doare capul ff tare. este si o persoana care se consuma ff mult si pune tot la suflet, daca il doare tare si vede ca nu ii trece se panicheaza gandinduse ca poate e ceva mai rau...sper ca ma intelegeti... Uneori numai cu aspirine sau paracetamol nu ii trece si durerea il tine cateva zile. Puteti sa imi recomandati un medicament pt raceala la cap sau ceva naturist care ar putea sa il ajute...nu un medicament care alina doar durerea ci un medicament pt raceala, ceva care sa il si linisteasca ca nu mai fie agitat ( ceva de relaxare). Va multumesc frumos !!!
5 comentarii
0
04-11-2014, ora 17:34
danielavasilcai
Nu este medic/terapeut
danielavasilcai
Ceaiul de tei calmează şi e bun şi pt dureri de cap
0
05-11-2014, ora 16:22
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Incercati un comprimat de Saridon care este pe baza de paracetamol insa este ff bun pt orice dureri si eventual combinat cu o pastiluta de Tramadol la 2-3 ore distanta, daca durerea nu cedeaza ! Ultimul este antialgic dar si relaxant psihic si se mai elibereaza si fara reteta uneori !

Sanatate !
0
05-11-2014, ora 21:05
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
In acest caz recomand un consult de specialitate neurologic ca sa stabileasca medicul fata in fata cu pacientul care este diagnosticul si strategia de abordat, si nu prin intermediari. Inteleg ca sunt mai multe probleme, si este posibil sa asocieze si probleme de natura reumatica (spondiloza cervicala) dar si psihica (stare de panica de care spuneti si agitatie). Este posibil sa fie nevoie si de consult in aceste specialitati. Nu stiu ce intelegeti dvs prin *raceala* la cap, caci nu exista asa un termen medical si nici macar un corespundent. Pe de alta parte dvs va contraziceti in afirmatii, adica la inceput cereti un medicament pt durere de cap, dar la sfarsit spuneti ca nu vreti ceva care sa aline durerea. PProbabil ati vrut sa spuneti ca vreti ceva care sa trateze cauza, dar asta nu întotdeauna este posibil, si de aceea se recurge la simptomatice. Oricum, trebuie sa fiti constienti ca nu exista nici un medicament minune care sa ii ia durerea cu mana, el trebuie sa tina legatura cu medicul si sa mearga de atatea ori la el pana gaseste schema de tratament adecvata. cred ca m-am intins prea mult dar am vrut sa fiu explicita... Sanatate!
0
06-11-2014, ora 04:00
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
La fel si eu recomand un consult neurologic.
Cu stima:
dr Petre Muresan
0
06-11-2014, ora 11:48
mary22
Nu este medic/terapeut
mary22
Va multumesc tuturor pt respunsuri.Dr.Cocirlea a-ti inteles perfect la ce ma refeream, da le-am cam amestecat, nu am stiut cum sa ma exprim. O sa ii recomand sa mearga la medic. Va multumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  •