Medicamentatie preliminara embriotransfer inghetat (LUCRIN DEPOT/ ESTROFEM)

12-03-2018
Geanina88
Nu este medic/terapeut
Geanina88
Buna seara tuturor viitoarelor mamici,
In urma unei proceduri de fertilizare in vitro reusite in 2017, avem 5 embrioni inghetati si cand ne pregateam pentru un embriotransfer, minunea s-a produs pe cale naturala si acum deja sunt insarcinata in 27 saptamani. Avand in vederea ca deja eu stabilisem tot procesul de inceperea a procedurii de embriotransfer, am ramas cu medicamentatia preliminara pe care nu am apucat sa o mai folosesc. Mentionez faptul ca tratamentul mi l-am procurat din Turcia, in Romania nu am gasit disponibil niciunul dintre medicamente si din cate am inteles sunt cativa ani de cand nu se mai gasesc pe piata din tara noastra.
Pentru mamicile care intentioneaza sa faca procedura de embriotransfer, pun la dispozitie intregul tratament, sigilat si in termen ( expira in anul 2020 ), eu l-am procurat la pretul de 100 Eur. Mamicile interesate ma pot contacta la nr. 0761.965.075

- 1 fiola de LUCRIN DEPOT in abdomen (3.75 ML)
- 3 cutii tablete ESTROFEM 2 mg ( 30 pastille/cutie )

Multa bafta tuturor mamicilor si nu va pierdeti speranta niciodata, caci minunea se va intampla cand nici nu va asteptati.
2 comentarii
0
18-04-2018, ora 16:26
Oana Cj
Nu este medic/terapeut
Oana Cj
Buna,

Ma intereseaza doar cutiile de Estrofem ( de 2 mg). Imi poti da un pret doar pentru acestea? Referitor la celalalt medicament - o sa ma interesez daca o sa am nevoie si de el si te anunt.
Apropo, unde vroiai sa faci FIV-ul in Turcia si cu ce medic?
Mersi,
Oana
0
09-07-2018, ora 16:16
Maria_ioana7
Nu este medic/terapeut
Maria_ioana7
Salut, mai este valabil oferta de medicamente?ma intereseaza daca mai aveti o cutie de Estrofem 2mg?multumesc o zi frumoasa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul