Medicamente pt ejaculare precoce

06-03-2015
Mihai1990Adrian
Nu este medic/terapeut
Mihai1990Adrian
Buna ziua! Sufar de aceasta problema, la fel ca multi altii, din ce am observat pe aici, si as vrea un remediu concret care sa rezolve problema in timp real. Am citit pe aici, si nu numai, diverse remedii, dar fiecare vine cu o alta parere, care sa contrazica, si nu stiu care e cea mai buna solutie. Multi spun ca e ceva psihic, si ca va trece de la sine, dar cred ca mai e nevoie si de ceva ajutor medicamentos. Acele exercitii nu stiu cat de bune sunt, multi spun ca aceasta problema vine din cauza masturbarii, si tocmai din acest motiv, vreau sa evit sa mai practic aceasta tactica. As vrea sa iau niste pastile dar nu stiu ce, am citit comentarii ca Climinax sau Climax Control sunt bune, dar as vrea sa vb cu cineva care a avut aceasta problema si a rezolvat-o. Nu as vrea sa ma duc la medic, nu am incredere, mai degraba as vrea sa vb cu cineva care a suferit de aceeasi afectiune. Mentionez ca am 22 de ani. Chiar si atunci cand sunt cu o fata care-mi place mult si sunt mai emotionat, doar de la un sarut, se intampla sa ejaculez, si nu mi se pare normal. Va rog sa ma ajutati !
3 comentarii
0
13-03-2015, ora 17:17
Mihai1990Adrian
Nu este medic/terapeut
Mihai1990Adrian
M-am lamurit cu acest forum...aproape 400 de persoane mi-au citit msj, dar nimeni nu a raspuns, nimeni nu vrea sa ma ajute...va multumesc !
0
20-08-2015, ora 13:23
georgelinte
Nu este medic/terapeut
georgelinte
Un consult la medicul urolog te poate ajuta. El o sa stie ce sa-ti prescrie. Poate ca nici nu e nevoie sa faci freun tratament.
0
03-09-2015, ora 10:18
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Te incurajez Mihai sa incerci sa-ti depasesti retinerile si sa apelezi la o discutie deschisa in cadrul unor sesiuni de psihoterapie. Poti sa te deschizi in ritmul tau si sa afli ce sta la baza acestei probleme, care pare mai degraba una de ordin psihologic (insa nu trece de la sine sau doar cu exercitii si/sau pastile)

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: