Medicatie psihotropa+Neuro Optimizer?Se poate?

04-08-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Iau medicatie psihotropa, adica fac tratament cu antidepresive, anxiolitice si antipsihotice pentru schizofrenie paranoida.( Rispolept Consta 50 mg, venlafaxina 150 mg, bromazepam, olanzapina 5 mg si levomepromazin 1/4 din pastila)
Intrebarea mea este daca pot lua concomitent cu aceste medicamente si produsul Neuro Optimizer de la Jarrows Formula?Are interactiuni?Dauneaza :?Se poate lua impreuna?
Vreau sa va spun ca, chiar medicul psihiatru mi-a recomandat acest supliment, eu intrebandu-l daca mai pot lua in continuare vitamine B si el mi-a zis ca daca vreau un supliment imi da el si mi-a dat Neuro Optimizer.
Insa nu stiu daca se poate lua concomitent cu ce medicamente iau eu si daca dauneaza luate impreuna.Medicul mi-a spus ca se poate lua dar am auzit pe internet si pareri negative.
Este un specialist sau cineva care cunoaste bine acest detaliu si ma poate ajuta/lamuri?
Pe prospect scrie 4 pastile insa medicul mi-a zis sa iau doar una.
As putea sa folosesc Neuro Optimizer?Sau nu?
Va multumesc anticipat si va astept cu un raspuns, daca stiti.
1 comentarii
1
10-07-2018, ora 13:19
eula
Nu este medic/terapeut
eula
Ati luat pana la urma Neuro Optmiser? Eu am folosit acest produs dar nu simultan, deci nu stiu. In principiu nu se recomanda administrarea altor terapii la medicatia cu antipsihotice dar fiind un supliment alimentar poate intr-o anummita doza prescrisa de medicul curant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: