medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat

18-09-2008
lumyclau
Nu este medic/terapeut
lumyclau
Stimata doamna, stimate domn
Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca pot aduce la dumneavoastra un pacient pentru investigatii mai complete. Despre ce este vorba: Tatal meu in varsta de 65 de ani, s-a operat sambata 13 septembrie 2008 la un spital judetean de colon. In urma operatiei i s-au prelevat probe pentru biopsie (care se va face tot in provincie, la acelasi spital unde a fost operat). Acum are un anus contra naturii. Problema este ca medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat. El este pesimist in privinta rezultatului. As vrea sa il aduc in Bucuresti, sa i se faca o tomografie sau un RMN si alte analize necesare, pentru a fii eu cu inima impacata si sa stiu eu ca am facut tot posibilul pentru a-l salva. Va rog sa imi spuneti cat de repede as putea sa-l aduc la investigatii si daca poate sau nu fii internat. Deasemenea un numar de telefon de la un medic care ar vrea sa preia cazul mi-ar fi de ajutor. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra cat mai repede !
4 comentarii
0
19-09-2008, ora 00:00
emba
Nu este medic/terapeut
emba
Incearca la fundeni, clinica de chirurgie generala, conf Mihnea Ionescu
0
19-09-2008, ora 00:00
emba
Nu este medic/terapeut
emba
dar dr care la operat ar trebui sa poata spune daca e operabil, dpdv tehnic (adica daca se pot scoate tumorile de pe ficat asttfel incat sa ramina ceva functie hepatica dupa...
0
18-06-2009, ora 14:31
Oanav
Nu este medic/terapeut
Oanav
Buna ziua!
Am si eu o rugaminte mare!De curand, prietenul meu in varsta de 26 de ani a fost diagnosticat cu Tumora desmoplastica cu celule rotunde mici in zona pelvisului.In momentul de fata el urmeaza un tratament la spitalul fundeni, numai ca doctorita care il trateaza a spus ca dansa pana acum nu a intalnit pe cineva care sa aiba astfel de tumora si ca nu stie cum reactioneaza.Acum rugamintea mea este, daca cineva stie un medic oncolog bun, cu mai multa experienta sau daca cineva a auzit ceva de un caz asemanator sa imi lase un mesaj, va rog!As vrea sa stiu ce sanse sunt de vindecare, pentru ca pana acum, nimeni nu ne-a dat un raspuns clar.Va multumesc !
0
18-06-2009, ora 17:45
Andreea221987
Nu este medic/terapeut
Andreea221987
Buna ziua! Am si eu o intrebare, mama mea a fost diagnosticata cu polip|(adenom) vilos cu neoplazie intraepiteliala de grad inalt, as vrea sa stiu ce inseamna? Astept un raspuns, urgent va rog! Va multumesc!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  • Viața cu anus contra naturii (ce reprezintă, îngrijire, complicații posibile)
  • Un tratament combinat ar putea fi o opțiune mai bună pentru pacienții cu cancer de colon cu metastaze la ficat
  • Prevenirea metastazelor la ficat, folosind un medicament nanoterapeutic
  •