Medicul meu nu imi da nimic pentru concentrare/memorare

09-07-2018
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Medicul meu psihiatru nu imi da nimic pentru concentrare si memorare, atentie ca cica nu imi trebuie ca sunt tanar si ar strica treaba la psihic daca mi-ar da asa ceva si nu mai stiu ce.Fac tratament cu Rispolept Consta, Prozac si quetiapina.
Am probleme serioase de concentrare, de memorare, de atentie.Medicul a zis ca e de la antipsihotice, de la tratament dar si de la boala.Asa ca nu are ce sa imi faca.Simt ca functia mea cognitiva si de memorare/atentie e in pioneze, i-am spus si cica nu imi da nimic, cica sa fac miscare mai bine.
Ii dati dreptate medicului?chiar nu are ce sa imi faca sau nu vrea?
Ce sa fac cu memoria/concentrarea?
In urma cu ceva timp am luat lecitina 2luni si omega 3 vreo 5 luni dar n-am simtit efecte.Ce sa fac ?Incotro sa ma duc?Sa ma obisnuiesc sa nu am putere de concentrare, putere mentala si sa accept asta?Sau sa caut si alte suplimente?Ce recomandati dvs?
Multumesc!
11 comentarii
1
09-07-2018, ora 18:04
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Daca medicul dv nu v-a recomandat suplimente înseamnă că nu este necesar acest lucru.
De ce credeți că un sfat de pe forum de la orice persoana ar fi mai bună decât cea a unui medic care va are în tratament, in observație?
1
05-08-2018, ora 05:19
Cris45
Nu este medic/terapeut
Cris45
Nu te poti concentra pentru ca cam asta fac antipsihoticele. Nu o sa te poti concentra niciodata la nimic. Eu inainte sa imi reduca doza la jumatate nu eram in stare sa citesc nici o carte. Pierdeam sirul, nu mai stiam despre ce e vorba...
0
09-08-2018, ora 22:09
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Nici mie.Il doare undeva pe doctori in privinta asta, eu ii explic ca nu ma pot concentra si el imi zice sa fac miscare!Cica e de la tratament, dar nu se vrea sa se gaseasca o solutie in privinta asta, m-am lamurit!
0
09-08-2018, ora 23:05
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Poți încerca pramistar 600 mg 1 1 0 dar nu știu cât te va ajuta este un derivat de piracetam ce creste fluxul sanguin la nivelul creierului
0
10-08-2018, ora 08:45
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
Buna ! Stie cineva dintre cei care iau Pensie de 520 (640 de la 1 iulie 2018 ) lei ce se va intampla cu pensiile celor care sufera de schizofrenie ? Conform noii legi a pensiilor care va fi pusa in dezbatere publica se pare ca celor cu schizofrenie li se va taia pensia si li se va da un asa zis ajutor social care cred ca e foarte mic. Doar cei care pot beneficia de pensie de urmas pot opta intre ea si ajutorul social. Dar restul, adica cei care nu pot beneficia de pensie de urmas de pe urma unuia sau ambilor parinti ce fac, mor cu zile ? Cum sa traim cu ajutorul social cand noi luam tratamente, trebuie sa ne hranim? Cum vom avea mai avea energie macar sa iesim din casa daca nu ne (macar) hranim cat de cat?? Alo, Parlamentu' !!!?????
Astept comentariile voastre ! Multumesc !
0
14-08-2018, ora 01:30
Alexander29
Nu este medic/terapeut
Alexander29
A declarat ministra muncii ca nici o pensie nu va scadea asa ca stai linistit.
0
14-08-2018, ora 14:42
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Cred ca sunt zvonuri de la #rezist asa cum a fost si manipularea ca vor scadea salariile, care culmea, n-a incetat nici acum dupa ce ele au crescut succesiv in 2-3 randuri ! Acelasi zvon exista si referitor la pensii si pensiile de boala desi si astea s-au marit cu cateva procente !
0
14-08-2018, ora 21:42
Alexander29
Nu este medic/terapeut
Alexander29
Azi am citit de un pnl ist care spunea ca intram in criza economica prostii daca ma intrebi pe mine
0
30-08-2018, ora 14:42
epona
Nu este medic/terapeut
epona
Pensiile de boala si indemnizatiile de handicap nu scad. Chiar au crescut un pic.
0
31-08-2018, ora 13:11
vioreli
Nu este medic/terapeut
vioreli
Buna ziua, unii din voi care ati raspuns aici recent ziceati in postari mai vechi ca lucrati la stat! Mai exact la pensii/ajutaore sociale! F rau ca nu stiti de noile propuneri Psd-iste! V-au marit salariile ce mai, restul nu conteaza.

Este adevarat ce a cris clozapin, am vazut la Realitateatv acum cateva zile! Aici este un link, confirma acelasi lucru !

Acesta este programul de pensi propus pe 2019! Scaderile vor fi mai mari data fiind inflatia

www.libertatea.ro/ultima-ora/pensia-de-invaliditate-nu-se-mai-acorda-persoanelor-cu-sida-2365472

Halal "socialism" ! Si la cei cu TBC le ar fi scazut banii de medicamente vai de ei, s-au gandit ca propbabil aia oricum nu prea merg la vot ce sa mai
1
31-08-2018, ora 17:02
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Oamenii "de dreapta" se descurca si cu mai
putin fiindca ei au initiava privata, asta ii si deosebeste de votantii de stanga, saracii si asistatii social, ei ar trebui sa fie primii care sa se planga de scaderea, deocamdara virtuala, de venituri si de scaderea puterii de cumparare ! Insa vorba ceea, niciodata nu esti destul de paranoic ! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul