Medicul meu nu imi da nimic pentru concentrare/memorare

09-07-2018
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Medicul meu psihiatru nu imi da nimic pentru concentrare si memorare, atentie ca cica nu imi trebuie ca sunt tanar si ar strica treaba la psihic daca mi-ar da asa ceva si nu mai stiu ce.Fac tratament cu Rispolept Consta, Prozac si quetiapina.
Am probleme serioase de concentrare, de memorare, de atentie.Medicul a zis ca e de la antipsihotice, de la tratament dar si de la boala.Asa ca nu are ce sa imi faca.Simt ca functia mea cognitiva si de memorare/atentie e in pioneze, i-am spus si cica nu imi da nimic, cica sa fac miscare mai bine.
Ii dati dreptate medicului?chiar nu are ce sa imi faca sau nu vrea?
Ce sa fac cu memoria/concentrarea?
In urma cu ceva timp am luat lecitina 2luni si omega 3 vreo 5 luni dar n-am simtit efecte.Ce sa fac ?Incotro sa ma duc?Sa ma obisnuiesc sa nu am putere de concentrare, putere mentala si sa accept asta?Sau sa caut si alte suplimente?Ce recomandati dvs?
Multumesc!
1 comentarii
1
09-07-2018, ora 18:04
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Daca medicul dv nu v-a recomandat suplimente înseamnă că nu este necesar acest lucru.
De ce credeți că un sfat de pe forum de la orice persoana ar fi mai bună decât cea a unui medic care va are în tratament, in observație?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK