Melleva 35 - acnee

28-02-2011
bogdana17
Nu este medic/terapeut
bogdana17
Buna seara!
Sunt noua pe aici, de o luna, la recomandarea medicului, iau Melleva 35 pentru acnee, deocamdata nu vad prea mare inbunatatire a situatiei, am citit pe undeva despre Melleva 35 ca i se vad efectele dupa 3 luni. Vreau sa va intreb daca aveti informatii concrete de rezultatele care se pot obtine cu Melleva 35 contra acneii si daca dupa trei luni intradevar a dat rezultatele asteptate.
Daca tot iau un anticonceptional cu concentratie mare de hormoni, as dorii sa aud si parerile altor medici cu o experienta la Melleva 35.
Multumesc anticipat
10 comentarii
0
28-02-2011, ora 22:09
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,
Gasesti in farmacii cele 3 produse CLEARASIL: solutie, crema si pudra.
Foloseste-le pe toate (citeste prospectul) si vei vedea in max. 1 luna, rezultate spectacuoase!
Nu sunt contraindicatii, chiar daca folosesti anticonceptionale.
Precizare:
- NU "deranja" si nu pune mana pe fata...chiar si sapunul este f. important.
Sanatate si sa auzim de bine.
0
07-03-2011, ora 22:22
bogdana17
Nu este medic/terapeut
bogdana17
Multumesc de raspuns, din moment ce am inceput sa fac tratamentul, o so fac pana la capat. Am tot incercat pana acum tot felul de tratamente bazate pe creme, pudre, etc fara rezultate, tocmai de asta am facut analizele si asa am ajuns sa mi se recomande Melleva 35, acneea fiind pe baza hormonala am nevoie sa m se regleze nivelul hormonal nu doar la nivelul epidermei...
0
05-04-2011, ora 18:32
roxanaramona
Nu este medic/terapeut
roxanaramona
Draga bogdana...eu am folosit clerasil si pe mine nu m-a ajutat deloc. M-am interesat si pudrele, sau alte produse care iti agreseaza tenul(gen:sapunul) il fac si mai gras.Cu cat iti usuci mai tare tenul cu pudre, il exfoliezi des, si nu il hidratezi, cu atat mai multe cosuri, pete vor aparea...iti spun din propria experienta, deci pudra, la un ten gras nu prea e buna. Foloseste masca cu argila de la asla vital(o gasesti sub forma de pudra in pliculete, intr-o cutie se afla 10 plicuri-costa aprox 12 lei), si amesteci ori cu apa simpla de la robinet.ori cu zeama de la un castravete. eu m-am tratat de acnee cu aceasta masca. Este f important sa folosesti si o crema hidratanta(pt ten gras) deoarece asa "iti ajuti tenul" sa se hidrateze si in concluzie nu mai secreta atata sebum. eu am luat si anticonceptionale, pt ca am fost la un control dermatologic, apoi ginecologic si nu mai stiam cum sa scap de acnee, (in prima faza mi-o recomandat crema norma derm de la vichi.care ii oribila, pe langa ca e f scumpa)...am intrerupt tratamentul, si am trecut pe asla vital(argila) si crema sebo-reglatoare purificatoare de la gerovital plant (e 14 lei).si dupa aprox 3 luni, s-au vazut rezultate spectaculoase.(anticonceptionalele am inceput sa le iau cam dupa 6 luni de cand am inceput tratamentul cu masca cu argila...si rezultate-le au fost si mai bune). Acum m-am tratat si e f bn:) SA NU FACI GRESEALA SA TE DUCI LA SOLAR pt ca ajuta numai la inceput.apoi mai rau iti faci.apar si mai multe cosuri.
0
07-04-2011, ora 21:45
bogdana17
Nu este medic/terapeut
bogdana17
Iti multumesc de recomandari, tu cand ai inceput tratamentul, ai facuto dupa examen hormonal? In cazul meu, din pacate, acneea este de natura hormonala, si ca sa pot scapa de acnee, pria data trebuie sa elimin motivul, adivca dereglarea hormonala. Dupa ce fac tratamentul cu Melleva 35, o sa ma apuc sa incerc sa fac sa dispara urmele de pe piele, daca va fi cazul. Pe moment, se pare ca Melleva 35 isi face efectul, au inceput sa dispara cosurile si nu prea mai apar altele noi.
0
10-04-2011, ora 19:56
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Acneea ta de cauza homonala se poate trata cu Donavital. Cauta aici pe forum ce se spune despre acest tratament.
0
14-04-2011, ora 22:28
bogdana17
Nu este medic/terapeut
bogdana17
Buna, multam pentru recomandare, dar pot sa combin tratamentul cu Melleva cu cel de Donavital?
0
15-04-2011, ora 18:40
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
NUUUU!!!! In nici un caz sa nu le combini. Donavital este un inlocuitor al anticonceptionalelor, un reglator hormonal natural, pe baza numai de plante, si fara efecte adverse. Poti lua Donavital dupa ce termini administrarea de melleva. Si indicat ar fi sa ceri si parerea unui fitoterapeut inainte sa incepi sa iei. Asa e corect, ca orice tratament ai face, sa fie cu acordul medicului.
0
15-04-2011, ora 18:48
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Aici poti afla mai multe info: http://www.bodyharmony.ro/produse/detalii-produs.aspx?pid=1922
0
20-04-2011, ora 13:55
lenu19
Nu este medic/terapeut
lenu19
Draga Bogdana, uite eu am luat Melleva 35 sh ai incredere, in max 3 luni de zile o sa te bucuri mult de rezultat, ai doar rabdare..nu pune mana deloc pe fata, spalate in fiecare seara si dimineata bine pe fata.
Mie mi-a prescris medicul Meleva 35, la fel pentru acnee. Da rezultate uimitoare, ti-o spun din propria experienta. Ai incredere in tine.
Bafta!!
0
20-04-2011, ora 22:45
bogdana17
Nu este medic/terapeut
bogdana17
MUltumesc pentru raspunsuri, deja au inceput sa se vada rezultate si in cazul meu, in plus fata de asteptarile mele sa redus foarte mur si cantitatea de par de pe corp. Nu sunt convins ca acest lucru are legatura cu tramentul cu Meleva 35, dar nu vad alt motiv. Oricum, se pare ca Melleva 35 intradevar isi face treaba.
Seara buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Acneea la bebeluș
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  •