Menopauza

02-08-2018
Aida
Nu este medic/terapeut
Aida
Buna ziua
Am 43 ani in prezent. Am avut a doua naștere la 39 ani și nu am putut ălapta și la 3 luni au începutul dereglări hormonale ceea ce au dus la întârzierea ciclului. Am consultat medicul, care mi a spus ca. S ar putea sa intru la menopauza și mi a dat Duphaston pe care l am luat ori de câte ori mensta nu apărea cam un an de zile. Am făcut și test hormonal și progesteronul este foarte scăzut. A fost așa pana anul acesta când am fost la un alt control unde mi. s a spus ca am ovar polichistic și probabil din cauza dereglări hormonale îmi întârzie menstruația. In luna mai am avut menstruație la 2 săptămâni interval., in luna Iunie foarte puțin și maroniu iar in luna Iulie mai exact după data de 15 Iulie a venit și nu se mai oprește. La început câte puțin maroniu, foloseam tampoane izilnice și de o săptămâna curge
Normal dar are o culoare maroniu rosiatica cu Miros neplăcut si m-a simt balonata. Am avut si sânii greoi dar acum numai sunt. Va rog un sfat. Doctorița mea este in concediul.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ce este o dereglare hormonală?
  • Când menstruația e considerată anormală și ar trebui să te adresezi medicului
  • Ciclul de două ori pe lună
  •