menstruatie ciudata

19-07-2012
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
buna ziua, in legatura cu menstruatia, am observat acum in timpul menstruatiei un miros foaret ciudat, fetid. pe langa asta am si niste cheaguri ciudate de sange...am cheaguri normale, sa zic asa, care sunt de culoare rosie inchisa dar si alt fel de cheaguri de o consistenta diferita si de culoare maronie.roza. acestea le am de cateva luni. eu am fost diagnosticata cu anexita iarna asta, am facut si o cauterizare de col uterin pt cervicita eroziva.la ultimul test pap mi'a iesit II test facut in noiembrie.va rog sa'mi suneti ce ar putea semnifica mirosul ciudat al menstruatiei si acele 'cheaguri' ciuate. se poate sa am o infectie ceva? menstruatia abundenta am avut'o aproape intotdeauna, dar acum mi se pare exagrata.de 3 luni este foarte abundenta.va spun sincer ca folosesc cate 15 absorbante la o menstruatie..noaptea la fel trebuie sa ma schimb..uneori chiar de 2 ori.este normal acest lucru, as putea sa fac ceva in privinta asta?s aiau anticonceptionale sau ceva.. am si lipsa de fier destul de maricica, iau fier dar...ar trebui sa iau pt totdeauna daca o sa am menstruatia atat de abundenta..in fiecare luna. pe lnga asta, am doua zile critice in care chiar nu pot face nimic, trebuie sa stau la pat, am o stare de somnolenta contiunuu.
2 comentarii
0
19-07-2012, ora 15:36
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Am citit descrierea ta si nu putem sa iti spunem decat urm: un diagnostic se poate da dupa ce te vedem la un control ginecologic+ cultura col+ ex secretie + o ecografie transvaginala. cauzele pot fi multiple de la chist ovarian, fibrom uterin, polip etc.
0
19-07-2012, ora 20:09
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
va multumesc pt raspuns. am de gand sa merg la un control, n'am facut'o pana acum de frica sa nu descopar ca am ceva..din nou. asta e..:d
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •