Menstruatie continua dupa anticonceptionale VALETTE

10-10-2012
Frau
Nu este medic/terapeut
Frau
Buna tuturor !

Problema mea este urmatoarea : Am inceput sa iau anticonceptionale Valette-la indicatia dr ginecolog- in 2 Ocktombrie, prima zi de menstruatie. Prima zi am avut ameteli puternice, aproape stare de inconstoenta, stare de voma puternica, dureri partiale cauzate de menstruatie. Aceasta a durat 4 zile, In 7 si 8 Oct a fost fenomentul de spotting, iar din 9 oct pana in momentul in care scriu sangerez continuu... Sunt extrem de ingrijorata pentru ca nu simt sa fie normal fenomentul.
Am 30 ani, e prima data cand iau anticonceptionale - le iau pentru a imi fi diminuate dureri menstruatie - Am probleme cu glanda tiroida, avand hipotiroidism pentru care iau 0, 1 mg Tyrex zilnic de aproximativ 1 luna. Am avut si o operatie acum un an de miom extrauterin.
OK, sa incetez a lua anticonceptionalele ?? Voi merge la medic luna urmatoare cand am programare. Este menstruatia [prelungita o reactie de adaptare a organismului la aceste pastile antibaby ?
Apreciez orice sfat competent. Orice experienta a celor care au luat astfel de pastile este la fel extrem de apreciata.

Multumesc,
Frau
2 comentarii
0
11-10-2012, ora 19:22
Frau
Nu este medic/terapeut
Frau
Hallo !

am gasit singura raspunsul :)

pentru cele care poate vor intampina aceleasi probleme,

"When taking these tablets for the first few months, you can have irregular vaginal bleeding (spotting or breakthrough bleeding) between your periods. You may need to use sanitary protection, but continue to take your tablets as normal. Irregular vaginal bleeding usually stops once your body has adjusted to the Pill, usually after about 3 months.
sursa : http://www.mydr.com.au/medicines/cmis/valette-tablets


Bun, este asadar o adaptare a organismului meu la aceste antibaby pastile, adaptare care dureaza aproximativ 3 luni.

Sanatate tuturor !
0
12-10-2012, ora 12:23
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Frau, trebuie sa mergi la medic neaparat, spotting-ul este normal in prima luna maxim a doua de administrare insa nu tot timpul. Ceva e in neregula ori nu-ti priesc acest tip de anticonceptionale, ori organismul tau pur si simplu nu tolereaza anticonceptionalele. In niciun caz sa nu intrerupi blisterul, odata inceput trebuie terminat pana la capat, altfel vine menstruatia la doua zile din momentul in care intrerupi blisterul si tot ciclul menstrual se deregleaza, creand mediul perfect pentru aparitia chisturilor ovariene.
Mergi la medic neaparat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul